Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6885425489T Offline
    t6885425489T Offline
    Ihor K
    wrote on last edited by
    З приводу житла в Торонто як пощастить. Я багато випадків знаю, що класне житло зняли до 2к, що є гарною ціною в Торонто. Ми от на 23 поверсі 1 бедрумну знали за 1850 ( перехрестя Янг та Блюр). В Бремтоні, Ньюмаркет і та інших районах є дешеві варіанти. Але ж ми українці звикли до комфорту і зручності і шукаємо дорожче, але це ж якщо є норм робота так треба робити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Кількість новоприбулих українців у різних провінціях та територіях станом на 3-го березня 2024 року згідно даних OUSH-OHPU, IRCC, ESDC: Ontario: 104,013 Alberta: 53,694 Manitoba: 24,246 British Columbia: 23,865 Quebec: 23,796 Saskatchewan: 6,626 Nova Scotia: 5,472 New Brunswick: 3,958 Newfoundland and Labrador: 3,226 Prince Edward Island: 321 Yukon: 104 Підписуйтесь на @UkrainianCanada
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Я бачила кіно, де людина побудувала наркоімперію і тримала в руках кілька банд, а викрили його через незрозумілі трати, серед яких будиночок в Саскачевані! Люди докладають якихось нереальних просто зусиль, щоб переїхати в Саскачеван
    1 Reply Last reply
    0
  • t1033215662T Offline
    t1033215662T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, підкажіть будь-ласка,чи реально зловити слот на Health Card в Best Western? Декілька днів намагаюсь і ніякого прогресу.Хтось писав що після 4-ї можна в порядку живої черги,чи то дійсно так?Буду вдячна,якщо поділитися своїм досвідом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AG
    wrote on last edited by
    Нещодавно проглядав світлини із міст Nova Scotia! Виявляється там теж дуже гарно і Halifax дуже затишним здається.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Northwest Territories та Nunavut навіть на мапі на вказали )
    1 Reply Last reply
    0
  • t5245494535T Offline
    t5245494535T Offline
    Світлана Клетинська
    wrote on last edited by
    Підкажіть, якщо виїхали з Канади рік тому і хочемо повернутися робити пр. Але не повідомляли нікуди (mpnp та ін.), що відсутні у країні. Чи це може стати причиною відмови в номінації/пр ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    104 сміливці з Юкону 💪
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Але там ціни на аренду як в Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    VKA
    wrote on last edited by
    Бо туди не їдуть) якщо Yellowknife в NWT повноцінне місто, то в Нунавуті їх немає:) Ікалуіт тільки нагадує щось на місто схоже :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5245494535T Offline
    t5245494535T Offline
    Світлана Клетинська
    wrote on last edited by
    Я не повідомляла що покинула країну рік тому. Я нещодавно прочитала що якщо покидаєш країну надовго то треба було кудись повідомляти. Питання, якщо не повідомляла, що покинула країну і повернусь чи може це стати причиною відмови в номінації і тд.?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AG
    wrote on last edited by
    От це звісно не дуже приємно)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Не дуже зрозуміло, що ви питаєте. Ви мусите відповідати умовам імміграційних програм.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Правда 🤝🤝🤝от ми переїхали на таку ж зп, на такій же роботі, різниця дійсно є, після квартири за 2300 без пралки тут новобудова за 1600 і то кажуть дорого, страховка там 300 тут 200, паркінг там 150 тут 80, а спосіб життя той самий, робота-дім- ліс на вихідні
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Коли я летіла в Канаду, у мене не було навіть грошей на квиток, якщо чесно, тому що всі фінансові подушки ще в березні були витрачені на дислокацію родини в безпечні місця і облаштування всього цього процесу, і виявилось, що для в умовах війни для цього потрібні не те що фінансові подушки, а ще і трохи фінансових ковдр. Тому я дуже, дуже вдячна всім, завдяки кому став можливий безкоштовний чартер з Варшави до Вінніпегу🫶🏻 Мені пощастило, не без того, і через 10 днів після прильоту я вже мала перший чек на канадській роботі. Я до того, що такі історії в цілому можливі, я не кажу, що не потрібний прорахунок і якась раціональна оцінка, але іноді варто ризикнути і воно буде того варте, буде в результаті новий шлях і нове життя. Але для цього має бути внутрішній настрой на те, щоб ловити можливості на ходу, а не сидіти на асфальті і дивитись на хмарочоси. Можна ще домовитись з кимось, що якщо все буде зовсім погано і ця подорож виявиться помилкою, вони позичать гроші і куплять зворотній квиток. Це знімає внутрішню напругу і розв'язує руки по подальших діях
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Незрозуміло, що саме ви прочитали і кого ви мали повідомляти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jen
    wrote on last edited by
    Мене також кликали вже з Манітоби до Юкону , навіть по професії практично , не ризикнув 🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Жодних проблем з цим, окрім як жодної гарантії щодо продовження дозволу на роботу: комусь продовжують, комусь ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5245494535T Offline
    t5245494535T Offline
    Світлана Клетинська
    wrote on last edited by
    Ні Я була в Канаді рік Потім на рік виїхала і зараз хочу повернутися продовжити ворк перміт і податися на номінацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ви вже у процесі імміграції? Якщо ні, то нікого не треба повідомляти.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags