Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 214.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Так, ви можете захищати своє життя і здоров'я. Не як в Україні. В Україні ви можете і превентивно побити бомжа і ніхто не буде цікавитися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t758933887T Offline
    t758933887T Offline
    Iryna Polianska
    wrote on last edited by
    В чаті про іміграцію приблизно в той самий нічний час, ще одна Ольга задавала питання, що поганого в тому що люди коляться. На мою думку, деяким Ольгам не спалося вночі, мабуть взагалі в Канаді не живуть. Вирішили закинути нам тему для чергового срачу. Всім доброго ранку🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ні, це не так. Поліцію не буде цікавити ваш імміграційний статус взагалі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Спробуйте Mongo,s Grill. Це дещо інакший концепт ніж шведський стіл, але цікаво- ви самі вибираєте і набираєте собі усі інгредієнти, і потім при вас вам це готують на грилі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, підраховую оренду плату для повернення податків. У мене пів року була одна сума, потім збільшилась через паркінг місце, а потім просто збільшилась ціна за оренду. В останньому договорі пише ціна включно з паркінгом вже. То мені так і вписувати орендну плату загалом скільки ми платимо, чи відняти те паркінг місце?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Тоді просто вказуєте суму за оренду житла без паркінгу, якщо є окрема вартість. Деколи може бути, що оренда включає 1 парко-місце без додаткової плати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    включить без паркінгу якщо є сумніви. Воно ж там не вплине на той кредит від провінції
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    паркінг загалом не включений одразу в оренду, у кого є авто, той доплачує але ми платимо все одним платежем, за квартиру, паркінг і тп. одразу вся сума перераховується власнику і в договорі у нас пише сума в цілому (попередньо вказано така то сума за саму квартиру, така то - за паркінг. в загальному до сплати - все разом)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    паркінг не є частиною оренди, якщо ви платите окремо. Якщо оренда включає вже паркінг - це інша справа
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    дякую :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Саме так. Податковий кредит за оренду розраховується від кількості місяців оренди, а не розміру оренди. За кожен місяць до $43.75 податкового кредиту. Максимум до $525 за рік.
    1 Reply Last reply
    0
  • t439867634T Offline
    t439867634T Offline
    Єлизавета Бутенко
    wrote on last edited by
    Сьогодні, 16:00 Українці, всі ми сюди приїхали через війну вдома. Донатити та виходити на мітинги це обовязок кожного. Своєю присутністю на мітингах ви показуєте владі Вінніпегу та Манітоби, що нам треба їх підтримка та що ми боримось! 16 березня на 4 рм буде мітинг про річницю масштабного терористичного акту,росія скинула авіаційну бомбу на Драматичний театр у центрі міста де намагалися зберегти своє життя сотні людей. Ми хочемо нагадати світу про цей акт тероризму , а також  про те, що захисники Маріуполя до останнього тримали оборону і коли отримали наказ про збереження життя , вони вийшли під гарантії ООН та Червоного хреста у полон, де нажаль жодні гарантії безпеки і збереження життя не працюють. Приєднуйтесь до Ukrainian Resistance Winnipeg і розкажіть друзям. Ми-закордоном та можемо допомогти Україні! Слава Україні! Смерть ворогам!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірен_ІТ
    wrote on last edited by
    Шановні батьки та молодші програмісти❗ Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячною , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 🟣Scratch, Roblox, Minecraft🎮 🟣3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop🎬🎨, 🟣Python , C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 1️⃣Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 2️⃣Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого😊 ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 20.03
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    так вказувати тільки витрати які Ви несли, а не страхова або провінція. Як поставите туди суму то навряд чи побачите якісь зміни в сумі поверненні:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    класти групу осіб коли вони часто з ножами? то ремби якісь:)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    Вибачте може за дурні питання. На рахунок повернення податків ще. А у медичні виплати вказуються лише те, що купувалося/робилося за повну суму? маю на увазі, ми багато разів за рік були в лікарні, стоматології, купували ліки і тп , але більшу частину витрат покривала або мед картка, або робоча страховка. Я думаю тоді не варто вписувати ці витрати? І ще, маємо авто в кредит. Розумію, що це не будинок в кредит, але про останнє є питання у податковій декларації. Чи потрібно щось вказувати за авто?
    1 Reply Last reply
    0
  • t607288594T Offline
    t607288594T Offline
    Max Zak
    wrote on last edited by
    Правила такі самі як в Україні, на п'яткі можна, успокоїти бомжа не можна. В Україні є припис що не є перевищенням меж самооборони проти групи осіб. Чи тут є таке не знаю. Думаю покладеш групу осіб, врядлі вийдеш)
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    дякую, тоді все доволі просто :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    ні, за авто нічого не повернуть:))) То якщо ви його використовуєте для бізнесу то є варіанти віднести частково на витрати а персональне використання то вже всьо
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    дякую)) а за авто не знаєте, теж мимо? я не шукаю з чого згребсти додаткове повернення грошей, просто хочу вказати все правильно і не додати бозна чого 😅
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags