Українська Манітоба
-
Якщо жінка дозволить😂😂
-
Новий випуск новин youtu.be/O_fenWUMG1I
-
Звичайно, особливо якщо та канадська пані буде ще й багатою 😁😁
-
Блін
-
Sorry, not sorry 😌
-
Адвокат багатої канадської пані: looks like багато годин оплачуваної роботи по складанню шлюбного контракту, nice!
-
Безкоштовний практичний вебінар для українців в Канаді від ліцензованого лікаря 👇 ▪️Натуропатія: природні засоби від стресу, тривоги, безсоння та горя 📍23 березня, 2024 📍онлайн-зустріч на платформі Zoom 📍10 am PDT / 11 am MDT / 12 pm CDT (Вінніпег) / 1 pm EDT / 2 pm ADT 📍українською мовою 👉👉 РЕЄСТРАЦІЯ СПІКЕР — Доктор Шон Якимович Ліцензований в Канаді лікар-натуропат з досвідом більш ніж 15 років, член Асоціації лікарів-натуропатів в Канаді, засновник Kemptville Naturopathic Clinic. 🌱 На вебінарі будуть розглядатись методи доступної натуропатичної медицини для боротьби зі стресом: лікарські трави, харчові добавки та гомеопатичні засоби для поширених емоційних станів після травми, а також безрецептурні засоби, що можуть допомогти від тривоги, нападів паніки, безсоння, кошмарів, горя, депресії, хронічного стресу тощо. ___________ Воркшоп проходить в межах проєкту Healing the Wounds of the War Together від Maple Hope Foundation, за підтримки CUF та UCC 🇺🇦 Участь безкоштовна
-
Враховуючи як працює їхня система і що єдиний вид зв'язку - телефон, незрозуміло, чи вони її закриють як належить і чи не випливе вона десь іще, онлайн хоча б якогось листа підтверджуючого можна отримати, а по телефону як би ні((
-
Підкажіть, будь ласка, як краще поступити в такій ситуації. Минулого літа я замовила кредитну картку від Flexiti. Картка на 2000 доларів мала прийти протягом кількох тижнів. Її немає вже 9 місяців, в акаунті всередині системи Flexiti в січні я бачила, що картка активна і онлайн я навіть можу з неї витрачати. Сама система Flexiti постійно зламана і у неї технічні issues, на сайт я вже більше місяця не можу зайти. Фізичної картки немає, хоча я їм дзвонила кілька разів і вони сказали, що чи відправлена картка, вони не бачать, але все за планом (яким планом, не сказали, але заспокоює, що хоч у когось тут є план). Мене сильно тривожить, що десь незрозуміло де є активна кредитна картка на моє ім'я, до якої у мене немає доступу, може, її вкрали, може, вона вже порожня взагалі і я маю борг, про який не знаю. Я хочу подзвонити і закрити цю картку, якщо це можливо, але переживаю, що це відобразиться на кредитному рейтингу - до того, як я замовила цю кляту кредитку, мій рейтинг ріс кожен місяць стабільно, але хард чек (я так розумію, це був він) обвалив його на 30 пунктів і з літа ніякого росту більше немає. Чи є думки, як правильно зробити в такій ситуації? Чи так це небезпечно взагалі, як мені здається?
-
Дякую!
-
Дякую. Якщо чесно, складно собі уявляю візит до перевантаженої криміналом поліції зі скаргою на неприслану картку, але можливо, це кращий варіант, ніж дізнатися, що тепер ти виплачуєш моргідж в Ванкувері