Українська Манітоба
-
Скажу вам так, за нею вже давно cbsa слідкує, і точно не на державній службі працює :)
-
Ось і воно.
-
Я з Києва і можу сказати ,що всі корінні кияни говорять і говорили завжди російською . І не в першому і не в другому і навіть не в третьому поколінні. Тому ,Сорі .Якщо людина адекватна і для неї принципово я знаю українську і можу вільно на ній спілкуватись .Але цькувати людину за мову ,тим паче в Канаді -це вже дивно ,от чесно . Тоді підійдіть до китайця ,кому ще розкажіть як йому говорити ,він же в Канаді ,нехай на англійській говорить ,что до індійця 🤦♀️ А ще ,дуже погано що за такі речі ,немає кари .Бо самі ж наші співвітчизники ще ті расисти і ще ті спасатєлі,як хтось писав . Я напишу вам де я живу ,приїдьте в очі мені це все скажіть ,якою мовою мені говорити .
-
В російській групі ніхто не запитає за укр книжки, ви праві
-
Є такі що із Криму приїхали, просто згадавши що є паспорти. Що поробиш…
-
Найкращий тест, це попросити їх щось сказати англійською. Я реально шокований, наскільки саме акцент англійської різний. росіяни говорять англійською набагато жорсткіше і комічно, як у фільмах. Причому цей тест працює на 100%
-
Просто не було бажання вивчити державну мову? Держава робила мінімум але совок союзу і гроші москви свою справу теж