Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 211.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t512840467T Offline
    t512840467T Offline
    mekola✙
    wrote on last edited by
    я на пембіні тарюся лише, але на frescho sargent теж наче бачив, коли раз був
    1 Reply Last reply
    0
  • t5400401603T Offline
    t5400401603T Offline
    Lev Malyar
    wrote on last edited by
    Без приколу, у нашому локал Фрешко немає поляни, інакше я би вже забухав. Тільки Боржомі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    В Канаді легко зробити DNA-тест і розібратися) в Україні доступу до міжнародних компаній ДНК-тестування не було, а тут легко
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Вони ще і дуже схожі між собою, як це не дивно, але реально як брати виглядають, були їхні фотки ще за перших публікацій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Та чого? В Україні такого було дуже багато. Через те що бірки спадали часто. Так шо не факт шо ми біологічні діти наших батьків
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина
    wrote on last edited by
    Toronto dog DNA testing company IDs woman as 40% Alaskan Malamute | Globalnews.ca globalnews.ca/news/10359199/dna-my-dog-testing-human-swab-id/amp/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    В Україні теж можна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Друг вчився у КНУБА, здається, з 2007 по 2012 рік. Говорив, що на папері навчання нібито українською, але 80% лекцій були російською.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Нііі, в Україні діяв закон про трансплантацію, що включав заборону перевезення органів закордон. Для ДНК-тесту потрібний соскоб з внутрішньої частини щоки, це вважається людським органом. Тому великі компанії з великими базами генетичного матеріалу типу 23AndMe або MyHeritage (в принципі, їх великих всього дві) не надсилали набори для забору в Україну. Був варіант замовити цей набір в готель в Польщі і відправити з ЄС, але це було досить складно все організувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t411672556T Offline
    t411672556T Offline
    Galina Svirsky
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Підкажіть, якщо я маю свідоцтво про народження моєї дитини видане манітобським рееструючим органом, то куди я повинна відправити цей сертифікат для прославлення апостилю? З початку цього року нововведення і я зовсім не втямлю куди ж його відправити тепер?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Я вище написала ⬆️ Все залежало від міста та навіть профілю в універі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Закінчувала університет в 2014 все викладання (окей можливо 95%) так само російською було. м. Чернігів Школа до того українською в 95% викладання було. Більшість міст сходу півночі і півдня були російськомовними, однак області(тобто обласні центри, села, смт) більш україномовні(діалектизми, суржик, але більш українська)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    То був харків. мабуть до Чернігова хвиля довше йшла
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Ось звідси можете почитати гілку про паспорти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    То не хвиля вцілому, багато кому тут смішно з виразу «лагідна українізація», але я народившись в 92 розмовляючи весь час російською(як і всі навколо) бачила вагомі зміни після 2014 року(в діях від уряду по українізації), тому в кінці 21 року своєму сину вже почала купувати україномовні іграшки до його рочку. Вона насправді була лагідною бо люди починали переходити за своїм бажанням. Якби зараз розмовляла в побуті російською в мене був тільки опір на ту картину яку бачу зараз. Кожен має прийти до власного рішення👌🏼 Нажаль по всіх друзях-знайомих(виключення в декілька осіб не включаю) всі так і розмовляють російською. Від цього вони не стали гіршими друзями/родичами/знайомими…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    О котрій по Манітобі відкриваються слоти? Вже втратили надію 😢
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Нічого не вимкнено Кожного дня викидають вільні слоти, просто дуже швидко розбирають. Навіть у чаті ділились, як то робити і у який час. Проте, коли треба швидко і вже на вчора - то краще у інший країні брати слот. Скидала прямо скріни, коли сьогодні можна записатися на завтра прям. І квитки в обидві сторони були ~800 дол якщо прямо через день треба…якщо ж завчасно все розпланувати - то і квитки дешевше можна взяти
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Це моя мама так «лагідно» українізує мого батька (він іноземець). Мама знає його мову, проте ніколи із ним не спілкується нею😅 Тільки українською! І так вже майже 40 років 🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Мало хто прийме радикальну позицію іншого(це я про те що зараз всі кричать «повинні», «напали через російськомовних» і тд). Завжди легше дається коли це і твоє бажання зсередини. Я дуже вдячна, що коли ми були ВПО і жили у моєї тітки в Вінницькій області вони почувши як ми з ходу куцо і по азірівськи намагались розмовляли українською сказали щось в дусі «не варто заради нас переходити на укр мову ми порозуміємось», а коли почули що ми самі вирішили перейти то підтримували. Людині завжди простіше мати вибір! Тим хто зараз хоче починати переходити на укр мову просто від душі раджу багато читати(будь чого) і писати українською навіть якщо ще розмовляєте російською, мені це дуже було помічним
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Все вірно Насильно - то воно більш відштовхувати буде. А дати поштовх для того, аби починали, і при тому не цькувати, а навпаки підтримувати і допомагати - то багатьом дуже складно. На жаль, легше висміяти чи обплювати (навіть в чаті текстом), ніж бути трохи мудрішим та подивитися далі свого носа чи власного его, щоб допомогти людині…
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags