Українська Манітоба
-
Канада виділяє на спорт таку саму кількість грошей як і Україна, біля 250млн (як на мене то тут треба питання ставити чому Україна так багато виділяє, а не чому Канада так мало) Основна частина тих грошей роздається спортивним організаціям щоб підтримувати новачків і залучати більше людей до спорту, а якісь 5-10 відсотків на поїздки атлетам міжнародного рівня за кордон і організацію міжнародних змагань в Канаді Тому і виходи якщо ви не новачок або не атлет міжнародного рівня то майже все оплачуєте самі
-
В мене в готелі на позиції «дішвошер» працює канадієць 25 років, за 16$. І його все влаштовує. Не хочу більше нічого робити
-
Калгарі трохи безпечніше за особистим відчуттям і за статистикою. Я тільки був там 2 тижні. Майже кожний день яскраве сонце, нема вітру, центр безпечніше(наркомани там в районі Marlborough і прилеглих районах). Але навіть в безпечному районі де я жив (Banff trail - Brentwood) в січні був break in та вбивство
-
Так, прецеденти 16-17 річних школярів є. Але, поставте себе на місце управляючого заправкою - якщо є бажаючі працювати та підробляти студенти ВУЗу, або пенсіонери, тощо, то ви б взяли школяра, за яким треба «бейбісітити»? Отож )) В цілому, коли все зовсім погано з робочими руками, то беруть і школярів.
-
Якщо у вас відповідальний, пунктуальний та уважний хлопець, і англійська у нього норм - напишіть мені, щось подумаємо. Школяри це такі люди, що можуть не вийти на роботу, бо «так а зараз же ж канікули, я думав і робота відміняється» )) Можуть мами «на розборки» приїздити «чому це моєму синочку якісь не такі години дали», таке. Не сильно люблять школярів брати на роботу, але якщо серьозний адекватний хлопець можна спробувати.