Українська Манітоба
-
Взагалі-то я йому пояснила питання спільноти більше, ніж ставила запитання прям от тільки від себе і тому трошки прифігіла коли він мені почав дзвонити і все оце. І саме за Росію його, доречі, тут ніхто не цькував. Знову ж таки, він собі вже гарних відгуків теж наклепав, так шо все у нього добре. Ми продовжимо далі цей срач чи може про щось більш цікаве поговоримо? :)
-
Стартап Заходиш в місцевий чат, пишеш шо створив бізнес і між букв шлеш пару людей нхй. Срач, хайп, всі знають про твій бізнес)
-
Та сезон бетону назріває, і хлопці недавно створили свій бізнес.
-
А ще, особисте сприйняття, що зачепили за "колись роботу с Росією". Тю, Зеленський теж колись мав справу з Росією, новий голова СНБО отримав диплом у академії ФСБ. Можете їх теж там шось і відгуків наставити в Гугл)
-
Ого яке обговорення пропустив. Мені не все рівно чи він був в кацапії після 2014, і потрібно провести з паном Wes політвиховання про його одногрупників, яких він ще не послав, і з пані Вікторією про братання зі всім що мімікрує під українців, ато скоро будем дружити з асоціацією об'єднаних українців Канади
-
Якого числа реклама бізнесу тут? 15ого?
-
Може він про дім свій казав, у гості не чекає😁
-
Це Ваше особисте сприйняття
-
Це просто заздрість і бажання, щоб не самому зробити краще, а в сусіда хата згоріла. Тіпікал менталіті