Українська Манітоба
-
Провіряємо :) поки не скажуть що потрібно видаляти, так і з вконтакті було
-
Іване, то як ви ще досі тут? 🙂
-
У церковних залах теж збирались і збираються
-
...біля вогнища з мамонтом, якого вполювали вдень)
-
Друг з cbsa говорив що і телеграм теж сватають до фсб… зараз інформаційна війна - колись збирались усі особисто і вирішували усі питання :)
-
А в мене і вконтактє не було ☺️
-
Блін, перестаньте себе закопувати, ви бачите, за вас тут заступаються, навіщо ви ллєте бензин в майже затухший вогонь
-
Мені так подобається за вами спостерігати. Ви такі цікаві. Почали в чомусь мене звинувачувати і пред'являти, виносити це в публічний простір. Ви ким себе уявили. Я душу вклав у цей проєкт. Що ви зробили, хочете мене манер повчити. Ви хоча б відповідайте. Дівчатка йдіть займатися своїми справами, а не сидіти в чаті і розвозити не зрозумілі балачки.
-
Емммммм. Замініть Монголію на Канаду і стає якось незручно
-
Доброго дня ! Під скажіть будь ласка При оформленні CUAET допомоги програма не пропускає дітей. Пише що не вірно вказано IMM142, що потрібно звернутися в IRCC Можливо хтось знає як вирішити це питання ?
-
Доброго дня ! Під скажіть будь ласка При оформленні CUAET допомоги програма не пропускає дітей. Пише що не вірно вказано IMM142, що потрібно звернутися в IRCC Можливо хтось знає як вирішити це питання ?