Українська Манітоба
-
Я розумію чому стоять в люксових магазинах, брендових речей, автомобілів. Але там ж ніхто не стоїть за мінімалку. А продукти це товари першого вжитку , базові. Які навіть в війну продаються в купуються. Хліб будуть купляти, навіть якщо працівник буде танцювати на касі 🤣
-
Заради сервісу може? А кажуть сервіса нема, он всі стоять чекають на клієнтів 🫡 Якось не прийнято тут сидіти на касах… може з часом всі присядуть;) Але я вас розумію, то важко особливо коли 8 годин;) парт тайм по 4 години на касі звичайно набагато легше…
-
Тільки хотіла за них написати! Я такі вдома на кухні маю 😁
-
Факт не розуміння, не робить людину автоматично правою... Як що ВОНИ це так роблять, то за цим є сенс, більше ніж "познущатись" Наприклад: Рухи обмежені коли сидіш Напруження у попереку, бо треба тягнуться щоб взяти та покласти Спробуйте переставити сидячі 4 галонну пляшку молока від крайне лівого до крайнього правого - все зрозумієте Overreaching is really hard on your back То щоб запобігти lower back problem
-
Пробуйте може міняти обув? Мені помогали такі кросівки лодочкой, де можно було перенести вагу тіла на пятки, трохи розгрузити хребет, або ортопедичні устілки…