Українська Манітоба
-
А якщо так? У мене є класний цитриновий сік від якого морда стає як у Вілла Сміта в мемі. Я додаю до цього сіку води і цукру. Маю смачний лимонад і нормальне лице як пью. В загалі гадання про те яка повинна бути кава безсенсовне, бо кожний має різний смак. І комусь тільки еспресо, комусь американо, а комусь з смаковими додаткамі.
-
О, дякую, записав
-
Кавʼярень хороших є багато, але ж не будете їхати з St . Vital припустимо, на каву у N. Kildonan. На Henderson є Colossimo Roasters і Mountain Bean з дуже хорошим espresso, кілька хороших цікавих кавʼярень є у St. Boniface (французи як не як;-) і т.д. Думаю кожен знайде біля себе щось хороше якщо шукає.
-
Бухгалтер, якщо робила правильно, вказувала себе як представника, буде вказана в цьому кабінеті теж, як ваш представник по декларації
-
Можливо знаєте ,як краще переслати гроші ?)
-
Підтримую, де пив каву, там найсмачніша.
-
З українського карти
-
Всім привіт дурне питання але якщо я хочу щоб хтось мені надіслав гроші на канадську карту то людина має просто скачати wise та ввести мої дані правильно ?)
-
Друзі, виникла проблема з записом до Manitoba Health and Immigration Medical Exam. Пробувала онлайн. Мабуть кудись не туди мене перекинуло.
-
😭😭😭😭
-
Слухайте, кто пійшов у продажі в Канаді. Я маю на увазі b2b, чи є якісь курси тощо, щоб зрозуміти різницю між продажами в Україні і тут. Я маю наувазі, тут наприклад нельзя спамити,чи можно звонити напряму, чи це все через лінкед ін, чи тільки аппоінтмети і тд. Як усі такі тонкощі розуміти, хоча би базу. Тільки будь ласка, якщо ви знаєте і у вас є опит дайте пораду, якщо ні то не треба( будь ласка)
-
Можливо знаєте чому ? І як на довго? Не дуже вникала в цю тему :(