Українська Манітоба
-
Питання по таксам є, якщо до приїзду в Канаду працювала у іншій країні, то це вказувати чи ні?
-
В констракшені є таке негласне правило «НЕ давати роботу конторі з найнижчою quote». Ще можу додати, що варіант «отримав іншу квоут на тисячу дешевше - пішов до свого контрактора за знижкою - отримав» працює, мабуть, у відносинах «приватна особа - контрактор», бо там скоріше за все це відносини на один раз. Якби я міняла дах на заправці, і мій контрактор був би готовий отак внєзапно міняти свою ціну, то я б, міняючі дах вже на наступній заправці, до нього б навряд звернулася б. Бо якщо він одразу закладає таку маржу, що готовий єслішо трохи її знизити, і йому буде норм - то це він в усіх моїх проектах буде закладати більше, ніж прийнято по індустрії? Або він тепер в усіх моїх проектах буде підтримувати свою маржу за рахунок зниження якості? Та ну.
-
Quote це до рахунку, тобто приблизно домовились як проект Price це вже точно, документ Charge це скільки взяли з кліента. Він може платити частково наприклад, або щось додаткове в процесі з'явилося Грубе просте пояснення
-
Так, особливо якщо як тут підозра на «трусіння». У дитини було кров в мозку, це серйозний симптом 😔
-
Тут вже це обговорювали, безпідставно цього ніхто не робитиме Навіть можуть прийти просто глянути чи все ок у вас з їжею і тд якщо хтось щось сказав що у вас не все ок, але зазвичай то просто перевірки ніхто не забиратиме дитину по тій справі багато питань бо там медики по суті викликали цю службу бо вбачали підстави як я зрозуміла
-
Я нічого взагалі не можу знати так само як і будь хто в цьому чи іншому чаті. Я ні на якій стороні тому що тільки батьки знають на 100% Лікар робить припущення зі своєї практики, але він може помилятись за купою обставин: дитина впала з дивану/дитина щось потягнула і воно на неї впало/патології/перевернувся візочок і ще купа купа всього що може бути. Вирішуватиме суд який буде бачити значно більше ніж ми
-
-
+++ В статті вони чітко пишуть що вже кілька разів до того зверталися до докторів через те що у сина шось з головою, шиєю апетитом та сном. Потім щє зверталися двічі в емердженсі рум. Типу, та кров в голові могла бути вже наслідком того що попередні доктори були халатними до дитини і там може бути якесь відхилення розвитку