Українська Манітоба
-
Буде цікаво подивитись на результат. Хоча скоріш за все так хтось вже робив, і результат можна пошукати в інтернеті.
-
Всім привіт, маю питання. Якщо мені потрібно продовжити ворк перміт (немає 18 років) документи потрібно подавати через акаунт одного з батьків чи створити окремий на себе? Хто знає, напишіть, дякую.
-
Вам вже багато написали, але не все було правильно. Ще я поясню на прикладі цього скріна. Це з банківського додатку CIBC. Statement Date - це день, коли формується стейтмент, в цей день треба мати борг менше 30%, але не 0 і не плюс. Якщо буде більше 30%, то кредитному рейтингу буде дуже боляче. Плюс треба врахувати, що бажано поповнити до цієї межі хоча би за 5 днів. Amount Due - сума на яку треба поповнити після стейтменту (можна більшу чи меншу суму) до Due Date. Дотримуючись цього Ваш рейтинг буде гарно рости до певної межі, а тоді можуть початися качелі, як і в мене. Причина: мало кредитних ліній та малий кредитний стаж (менше року).
-
Все що вам потрібно щоб кредит скор підвищувався/тримався так це debt to income ratio
-
Лояльність (скільки ви років з ними) до кредитки/банку - теж багато чого дає