Українська Манітоба
-
Доброго дня. Порадьте приватні day care, будь ласка
-
Чекають своєї черги просто)
-
...15 хв потому🥱
-
Все розумію, хоча як на мене то занадто близько до серця берете. Можливо в іншому притулку такого не буде. Таке буває навіть з місцевими.
-
Монголам кращі одобрити, бо історія знає на що вони здатні 😂 якщо чесно,то можливо трапились шовіністи . Але ,дійсно,дуже неприємно таке чути . Українці славетна нація ,яку роками нищили недолугі сусіди,тому що розуміли ,що цей народ дуже волелюбний та сильний . Люди втекли від війни,приїхали до чужої країни . Я уявляю який у них стрес ,і ще таке почути ,дуже прикро ,що таке трапилось . І котики шкода,бо вона там у клітках сидять неначе у тюрмі .
-
Це я не до вас, просто тема зачепила. Я ще не приїхала, декілька очюстанніх місяців готуюся, шукаю інформацію. Останнім часом фб почав мені підкидати свіжостворених "допомагальщиків". А-ля, допомога з візою і бла бла. Але мене дивує кількість коментів під цими постами🙄 цікаво, +, скільки... Навіть номери телефонів залишають 🤦♀ здається у нас непереборна тяга платити де треба, і де не треба, на ментальному рівні(( це ми створюємо корупцію. Неодноразово у моєму житті тим, хто жалівся на корупцію, я казала "так не носи, і брати не будуть, нащо ти це робиш?" у відповідь чула "а як інакше?" або "так прийнято" 😒 вибачте за довгий текст, майже не пишу у чатах, але ця тема для мене, наче червона ганчірка... Ще раз вибачаюся🙏
-
Все ж я не думаю, що у випадку якщо б туди звернулися монголи, наприклад, з пермітом на 3 роки, то хм би кота погодили. П.с.: навіть не знав, що в нас є ліміт на повідомлення 🤔
-
Ми адоптували без проблем
-
Ви хотіли взяти саме цього кота? Можливо в іншому притулку будуть лояльніші до ньюкамерів? Може з рук у когось? Я знаю одну кішечку, неймовірно крута...хочу забрати собі, але трохи переживаю що і мені буде не зручно і їй. В неї сестра, не така крута, але теж дуже гарна)
-
-
Ні, вони прям так і казали, притому неодноразово: "Ви українці, ви поїдете та кинете кота через 3 роки коли ваші перміти закінчаться,". Саме це мене обурює. І так, у нас є 100% впевненість, що навіть якщо ми переїдемо до іншої країни - ми точно здатні взяти з собою кота та забезпечити йому гідні умови. П.С. Адміни, ліміт 1 повідомлення на 15 хвилин це жорстоко >< П.П.С. О, дякую Олегу нижче, от від цього також горить.