Українська Манітоба
-
і їх багато не з'їси) ситні зараза слимаки))))
-
про іншу...біля Дніпра 🥹
-
ми колись із чоловіком з'іли на двох дюжину - і вже більше нічого не хотілось))
-
І ще можна включити територіальний захист, коли банк заблокує транзакції не в тій країні, в якій відстежується аппка. Але для цього треба дзвонити в банк і просити ввімкнути цей захист. Тут, очевидно, такого не було
-
Перепрошую, значить різні dealerships мають різні guidelines
-
Це просто жесть, і навіть на кредитні гроші захист або повернення отримати неможливо. В монобанку гроші найкраще тримати не на картках, а в накопичувальних баночках, а на карту переводити частинами, скільки треба на витрати. Хоч якийсь спосіб захистити гроші, бо до накопичень немає доступу через картки, тільки через аппку
-
Історія з моно прикра. Але , до чого тут це? В мене нічо не блокували … просто зняли гроші за транзакцію якої не було 3 дні назад))
-
Мене сильно тривожить питання безпеки у випадку викрадення телефону. Скинути пароль до інтернет-банкінгу (канадського) досить просто через пошту або смс на номер - це все в телефоні є. Чи можливо буде потім сказати банку, що доступ був вкрадений і заблокувати всі транзакції після певного моменту, якщо це буде, наприклад, наступного дня? Як взагалі діяти? Якщо таке станеться з українським банком, очевидно, що зробити нічого не можна буде вже
-
Там не додаток був, там додали картку до гаманця apple
-
Bідновлюється через номер телефону, якщо в руках телефон) думаю, доступ саме до банкінгу за відбитком пальця - оптимальна ідея, яка хоча б не збиває роботу всіх інших аппок та не вимушує вводити пінкоди в аппках по сто разів на день
-
Історія з моно дуже дивна, щоб встановити додаток на телефон - потрібно мати доступ до номера телефону і знати пін-код до банкінгу, I assume це якась дуже серйозна біоінженерія
-
Поставте пін ще на телеграм
-
Так, я це і маю на увазі, що з того ж пристрою Apple, з якого заблокували інший пристрій) дякую
-
Якщо в руках телефон, це не спрацює, міняєш налаштування, відновлюєш пін через телеграм і все, секундна справа