Українська Манітоба
-
Головне -покращувати мову
-
Не лякайте людей 😉 Інженер чи бухгалтер це не єдині затребувані професії в Канаді :) Я знайшла роботу в банку, по спеціальності, і не асистентом. Знайома логістом в логістичну компанію
-
Не перебільшуйте. З високим рівнем англійської можна знайти роботу по спеціальності. Я знайшла, і знаю як мінімум ще двох людей, хто також влаштувались по спеціальності.
-
Якщо хочете почути чужу думку і від неї відштовхнутись то це не краща думка. Якщо задасте чітке питання "хлопці, а чи є в Віннігеці парки" то отримаєте чітку відповідь. Чи "а є нічні клуби?". Отримаєте чітку відповідь "так, є". Але якщо запитаєте "ну іяк вони, круті, дуже весело там?" То просто отримаєте чужу думку. А приїдете і скажите "фу, що це за лайно?".
-
-
Залежить від того з якого ви міста їдете, який у вас рівень доходу. Бо тут рівень може бути таким самим, але витрати інші. Інфраструктура є, але це не Ванкувер з метро і тролейбусами. Для дітей тут норм: майданчики, гуртки, парки.
-
я про ліки
-
-
підкажіть , де можна прочитати скількі та які ліки можна ввозити в Канаду ?
-
Дивіться обережно, бо з пером у животі не дуже на будівництві працювати. Якщо чесно, то все тут норм. 4й рік вже живемо. Звичайно, що є кращі міста і набагато. Але у всьому є свої нюанси. Буде робота, житло, то не захочете виїжджати вже через кілька років.