Українська Манітоба
-
З митингом щоб вони самі їхали додому, ну як це так, вони кажуть їдьте додому, бо вам далі прівілегії. Ну це жарт, але сьогодні вони трішки по мітингують а завтра збируть толпу а черпз місяць будуть всюди. А якщо каву у тім хортонсі наливати пернстануть, що далі...😔 це не куди не годиться. Піду за плакатами
-
Хто там про непотизм на роботі писав? Оно CFO в найбільшому банку Канади звільнили через преференції для одного працівника. RBC terminates CFO Nadine Ahn over preferential treatment of an employee - The Globe and Mail www.theglobeandmail.com/business/article-rbc-terminates-cf2o-nadine-ahn-regarding-preferential-treatment-of-an/
-
Тут як раз треба бути розумнішими, або хитрішими і не мітингувати, а робити внесок у комʼюніті, не вимагати, а давати. І цим робити репутацію українцям. Уявляю собі реакцію місцевих, хай навіть іммігрантів у 3му коліні, які бачать ці мітинги з постійними вимогами від «ново-понаіхавших». Ось в минулому році організовували толоку, українці прибирали вулиці. Ось це інфо-привід. Цим ми і маємо аргументувати і протистояти всім «критикантам» допомоги українцям. Канада має бачити, що вона набула в особі українця. І я кажу не про те, що ми тут працюємо і сплачуємо податки, працюють і сплачують податки тут всі.
-
Он можна зібратися і поприбирати кілька кілометрів якоїсь траси. А на трасі буде писати табличка "This highway has been adopted by the Ukrainian Manitoba group". І всі, хто буде їхати, будуть казати: от які українці молодці! www.gov.mb.ca/mti/roadinfo/adopthwy.html
-
Мені здається, у нас як у нації дуже високий людський капітал, за який доречі багато країн конкурують, я не за себе зараз до речі, але образовані люди, багато з англійською мовою і тд. Я дуже вдячний Канаді що так помагає, але ми отплачивпємо за це тим що працюємо. Хтось скаже що тут черга таких як ми, але я з вами не згоден. Як богато європейців зараз імигрую в Канаду?