Українська Манітоба
-
Якщо Каріна не знає де горить у даунтауні, значить не горить 😁
-
Хто шукає, той найде. Мені 10 років розказували точно таку ж казку, що авто буде не менше, ніж 8-9 тис. Навіть повезли до одного українця, який десь на Периметрі мав СТО і продавав авто. Так от він с ходу: "ось хонда сивік, 8 тис, 8 чи 9 років. Нема таких грошей? Давай половину, а далі даю персональний кредит на півроку".
-
я їм буду. тільки отримаю пр - пiду вчитися,менi завжди шкода все живе - людей, тварин, рослин- намагаюся врятувати завжди. А зараз ми займаємося порятунком будинків і всього, що всередині - після пожеж, повеней, злочинів, інфекційних заражень- Restoration service.
-
Ого! Нормально так потемніло, аж ліхтарики повключались. А в нас було тільки таке😁
-
Так ось, читала, що українці, які сюди приїхали на початку 20 століття жили в землянках (те, що читала), а тут холодніше набагато, ніж в Україні. І вони впоралися. Тепер ми тут, і ми повинні впоратися, тому що ми не випадково тут, і в нас все вийде. Ми тут з різних частин України, і ми ніколи не зустрілися б, але тут за 10000 км від дому - ми в одному місті, всі частини України разом, далеко від рідної землі, але поруч, і ми виживемо і впораємося.
-
Паранджа, всi дiла?