Українська Манітоба
-
Тільки для тієї школи. Fort Richmod Collegiate
-
Вітаємо, Qwerty! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ребята посоветуйте. Племянница идёт на канадские курсы / дополнительные занятия для школьников. Они классные (интерактивная платформа, авторские разработки Европа-Америка-Азия + изучается то, что обычно не дают в школе). Цена прям "канадская" (25 КАД за 50 мин, но проводится парами по 100 мин., получается 50 КАД 😪). Это ни разу не индивидуалка, там группа человек 10. Как Вы считаете, тратить ли сейчас время-деньги на это?
-
На жаль ні, запитав
-
Привіт усім. Хто знає де можна поміняти екран на телефоні Samsung. Упав телефон і розбився екран. Дякую.
-
Тоді моя особиста думка - не вартує. Купа різних Cobra Coding кемпів у Вінніпезі, де дітям показують основи програмування на прикладі ігор. І те дешевше. Дитина в 10 років не буде програмувати і не буде вчитись приватно з репетитором з програмування. Мій почав десь у 13-14 років, але чисто сам. Зараз у 10 класі, але я не певний, чи це буде його кар'єра. Хоче, то хай пробує. А в 10 років - це різний спорт, різні творчі гуртки тощо. Ну але якщо є гроші, то тестуйте, чи підходить таке дитині. Якщо що, я працюю в ІТ в Канаді багато років.
-
Дякую, вперше чую саме поняття coding camp. Дуже классно Там де ми знайшли, інша специфіка пропонується, тобто не тільки і не стільки кодер. Коротше, різні новітні віяння. Плюс то не так camp скільки більше там власна платформа і міжнародні власні розробки.
-
Вітаємо, Nathan Didier! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де можна подати декларацію онлайн...фізично не можу в будні дні. Дякую☺️