Українська Манітоба
-
Добрий вечір! Чи є знавці аналогів ліків у чаті. Шо можете порекомендувати замість спазмалгону?
-
Ahmad з бергамотом є в Суперсторі за 8 дол, у Фрешко - 6,28. Можу трохи помилятися, але ціни приблизно такі.
-
Так в самому Поло Парку чудовий салон є, на першому поверсі в тому апендиксі, де Forever21, Second Cup і Sturbacks
-
Всім привіт.Хто знає де можна купити табак в Вінніпезі?
-
Анна, можливо, не всі люди гурмани чисто за фізіологією. Я теж не чую жодної різниці між оцими всіма видами, просто як сліпе кошеня шукаю каву без кислоти, щоб була м'яка, це єдиний критерій "смачно-не смачно". У мене є знайомі, які зранку рано в неділю перлися з лівого берега, з Осокорків, на Хрещатик в кафе "Чашка", де умовно кава для вишуканих поціновувачів, бо для них це єдина кава, яку вони можуть пити. Я щиро заздрю їхнім смаковим сосочкам, але зрозуміти не можу) Можливо, у різних людей розвинені різні зони чутливості - хтось відчуває смак кави, а хтось навпомацки може визначити склад тканини, наприклад
-
Я кофе гурман,і єдину знайшов кав'ярню де смачна кава,чисто,не смердить,і нормальний інтерер. Власник француз і шарить як має бути.обійшов мабуть 20-30 кав'ярень і все не таке,а от тут прям топ,їду 15 км у вихідні спеціально попити каву. La Crêperie Ker Breizh g.co/kgs/ZNj7YZn
-
Дякую
-
Spasmalgon = Zanaflex, Tizanidine (for cramps) Source en.immigrant.today/canada/15493-medicines-in-canada-what-where-how-much.htm
-
А хто може порекомендувати кавомашину додому, щоб робила не тільки мензурки-еспресо, а і нормальні горнятка кави, навіть горнятища 12oz )) Ото я так каву пью, літрами сьорбаю. Бувають такі машини, чи фільтр-кава це «оце воно і є, пий мовчки і не строй з себе гурмана» для таких, як я?