Українська Манітоба
-
❗️Воркшоп з вишивання хрестиком вже завтра! Хто ще не встиг - реєструватися тут: docs.google.com/forms/d/10SN8XSLBZSlmoiUd7MS1GKY4BQScTfdG5eG_trsXPLM/edit Є новини. 🔹Оскільки на воркшоп виявили бажання прийти канадійські друзі, я розділила групи на україномовну та англомовну. При реєстрації обирайте відповідний час. 🔸До нас приєдналися Kalyna Ukrainian Coop, тож у вас буде можливість придбати нитки, набори для вишивання, стрічки та інші цікаві товари прямо під час майстер-класу. Подарунки і пригощання вже купила 🙂. Нагадую, що воркшоп повністю благодійний, усі 100% коштів підуть на допомогу у купівлі квадроциклу для 135-го окремого батальйону теороборони ЗСУ. Обов'язково відзвітую. Фото - з мого першого майстер-класу на фестивалі "Українські вечорниці" 🥰 До зустрічі!
-
Підкажіть будь ласка, доньці літом виповнюється 14 років. Чи обов'язково робити внутрішній паспорт України? (Пластик) І ще, в неї Visitor record, чи потрібно переробляти на стаді перміт? Перекладач яка нам допомогла на співбесіді до школи, сказала що потрібно переробити. Але у школі нічого не сказали
-
улонг в пакетиках треба тікати
-
фото, відбитки пальців, підпис - тобто всі біометричні дані здаються кожного разу під час оформлення паспорта
-
А скажіть, будь ласка, біометрію здають заново при подачі на новий паспорт?
-
А я думала, навпаки, не можна)) дякую дуже ☺️
-
Я тільки що осознала, що у сина немає внутрішнього українського, і я навіть ніколи не думала йому оформляти український. Він громадянин Канади. Якщо після війни поїде в Україну в гості до тата, то шо, будуть проблеми без українського внутрішнього паспорту?
-
будь ласка) рекомендую взяти із собою зволожуючий крем для рук...можна навіть самий звичайний дуже допомагає віднайти сканеру унікальний фрагмент відбитку пальця))