Українська Манітоба
-
Австралія 🇦🇺 здається?
-
Вчора здається, букви писали, що військового, який втратив обидві ноги, і мав військовий квиток, де вказано що його вилучили з обліку, відмовилися випускати. Ще раз - хлопця без обох ніг. А ви кажете про закони.
-
Дякую дуже, можна не розбивати мені серце, я не за це плачу за інтернет
-
Ну з кавою ніхто не зустрічав якщо чесно;)
-
Якщо чесно, у мене воно і без паспорта є і навіть без PR)))
-
В тім хортонсі 🥹?
-
За темою паспортів та перетину кордонів. З іноземним паспортом 100500 разів люди в'їжджали та виїжджали раніше в Україну без проблем. Тепер лише жінкам. У чоловіків дивляться місце народження і потім не випускають, або випускають але важко. Якщо у вас є укр паспорт закордонний, і ви колись виїжджали на ПМЖ, зробили все красиво, знялися з обліку у військкоматі, і ви маєте в паспорті позначку "ПМЖ у такій то країні", та печатку "консульський облік", за законом, вас повинні були впустити та випустити. А ось за найновішим законом який зараз ось прийняли, ще не знаю які там новини з цього приводу.
-
Я мала на увазі не тільки канадських прикордонників, я розрахувала на каву в УСІХ країнах, які я і мій вистражданий паспорт ощасливлять своїм візитом 😁 але що ж, я скромна проста людина, ні то ні, сама куплю на виході
-
Може бути хз🤷🏻♀️
-
Блін і такого я не памʼятаю 😁 переважно говорять welcome to Canada 🍁 Але відчуття того шо ти back to home є 100% 🤗
-
А вільний вʼїзд до Шотландії? А до Великобританії? А на вихідні в Нью-Йорк? 🥹