Українська Манітоба
-
Було в непогано ізолювати таких людей від суспільства, як роблять в інших розвинених країнах, а не дозволяти їм робити, що хочуть. Чи це норма, що агресивні бомжі вештаються містом, їздять в громадському транспорті і атакують законослухняних людей?
-
Щось я не бачила в такій кількості психічно хворих в Європі на вулицях, тому що такі люди знаходяться в спеціальних закладах, особливо агресивні. А Канада розвела божатник в центрі міста, ще й толерує, які вони добрі, тим часом нормальні громадяни, які працюють і сплачують податки не відчувають себе у безпеці.
-
При мені випустили чуваків з Сомалі з судимостями, які не знали английскої. Обманули американских прикордонників. Програли суди на притулок. Але вийшли до США, так як до Сомалі немає депортації. Таких випадків були сотні. Може дякувати байдену. Я хз.
-
А , ну тоді все ок .
-
Пароль
-
І ще момент, якби Ви бачили кого випускали до США, та дають грін карти то ваш сарказм був би меньший.
-
Не давати їм шансу шкодити іншим людям .
-
Привіт всім ,кому вже прийшли кліматичні і GST? Не подавався на них але була інформація що вони в кінці року повертають тобто за 2023 рік повертають в 2024.
-
вивозити кудись, визначати - жити комусь чи ні, і де жити - це погано, може бути примусове лікування, але не розстріл(о боже), або вивіз за місто (що за бред? тобто нехай люди, поза соціуму, так не здорові психічно, так небезпечні через хворобу чи наркотики, помруть десь з голоду чи без допомоги? Вони у будь-якому випадку люди. і тут питання до влади та соціальних служб. але люди не повинні вмирати на вулицях без допомоги, ніхто не винен. ні канадці, ні приїжджі, ні бездомні, ні психічно хворі