Українська Манітоба
-
Також зараз японці розглядають побудову заводу по виробництву літієвих батарей біля Вінніпегу. Мінімум 700 нових робочих місць. www.chemanalyst.com/NewsAndDeals/NewsDetails/japanese-firm-explores-manitoba-for-15-billion-lithium-ion-battery-component-plant-24320
-
Теж були в Локпорті сьогодні. В Half Moon Drive In дуже смачне морозиво.
-
Я навіть не хочу казати новоприбулим, що ваші діти будуть вчитися з дітьми з спеціальними потребами (це ті кого ви називаєте ненормальні) і можливі всякі інциденти і небезпечні випадки, але вони виростуть нормальними людьми,а не тими хто хоче всіх ізолювати і розстріляти. Таке враження, що всі поприїзджали з країн з рожевими поні і веселковими єдинорогами і тільки один я біля кульпаркова жив :)
-
Ви прям за живе заділи :) я біля кульпарківської жив більшу частину свого життя. Але давайте я вам покажу як ви перекрутили мій коментар: Питання про розпуск кульпаркова, ви натякаєте, що в манітобі немає псих лікарень, а це не правда, крім лікарень з примусовим лікуванням тут є ще багато шляхів допомоги людям з mental health issues. Також згадуванням про кульпарків, ви натякаєте, що в Україні як попав в кульпарків то звідти вже не вийдеш, що також неправда бо там досить високий потік хворих і їх чим швидше стараються виписати (це ще до війни, а зараз після того як туди перевели хворих зі сходу тим більше). І на останок, ви натякаєте, що кожного бомжа в Україні, якщо він когось вдарить заберуть на кульпарків, що є знову не правда, так як там черга, щоб туди попасти.