Українська Манітоба
-
Дякую, але тут теж іноді є цінна інформація))
-
Привіт всім. Чи хтось отримав ПР з довідкою про не судимість з України з дії, після 6 місяців з дати отримання довідки? Звичайно не виїзджаючи з Канади. Дякую
-
А ви їсте немовлят щоранку? Що за дурість пов'язувати дотримання закону всіма громадянами з тортурами чи перевищенням повноважень поліцією? Наркоман чи бомж має нести відповідальність за свої вчинки згідно закону так як і інші громадяни. Важка ВАМ з такими думками буде в цій країні. Погуляйте вночі даунтауном, поїздіть автобусом, поспілкуйтеся з вашими підзахисними... І тоді поговоримо про ваші права людини, які не захищені законом від свавілля криміналу...
-
Сьогодні зранку в фб побачила відео, де бабуся бʼє дівчинку в автобусі. А по дівчинці видно, що її бʼють далеко не перший раз, взагалі жодної реакції немає. Це в Києві. І в Україні з цим абсолютно нічого не можна зробити
-
Від волонтерів. Минуло тижня мені написали понад 10 людей із запитом про те, де найти інформацію про шелтери для жінок, бо чоловік б'є дітей та дружину. 4 приватних повідомлень із даного чату, доречі. Ці речі ніхто чомусь не розказує, насправді домашнє насильство в Україні дуже велика проблема, але тема бомжів Вінніпегу важливіша, бо не зачіпає тонкі струни наших душ.
-
Вибачте, я точно не розумію, як у вас логіка працює. Ви написали, що жалкуєте про те що в Канаді навпаки ніж в Грузії часів Саакашвілі Я написав, що не нажаль тому, що щоб побороти (чи краще сказати сховати від звичайних людей) кримінал, в Грузії порушувались права людей: тортури, незаконні затримання і ТД Як ви від того дійшли до того, що я їм немовлят?
-
Нажаль, повідомлення всі анонімні. Ніхто публічно про такі речі не говорить, бо "встидно". Але це супер проблема в багатьох новоприбулих сім'ях. Алкоголь, бійки, приниження жінок, особливо є випадки, коли чоловік головний аплікант, і жінка з дітьми не може піти геть, бо ПР не отримає.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка. В мене є дебетний рахунок і кредитний. На дебетному нічого немає. А треба заплатити по кредитці. Маю готівку. До відділення банку далеко. Чи є якісь АТМ чи щось таке, щоб засунути готівку і вони опиняться на моєму рахунку?
-
Дебетний поповнити можна тільки в банку, так?