Українська Манітоба
-
Доброго вечора, чи е тут перевізники, хоча б пікап, труба комп'ютерний стіл перевезти, треба на зараз.
-
А куда і як відсилати? І як так вийшло що вони мені винні гроші?
-
Це означає що я відправив свою декларацію? Чи я маю щось ще робити? Як так вийшло що вони мені щось винні, у голові не вкладається як держава Може щось бути винна а не витягувати все що є у кишенях?👉👈
-
Чи я якось ОСОБИСТО маю відправляти CRA?
-
Mr.lube+tires
-
Вони автоматично подають за вас в CRA. Можна в кабінеті в CRA побачити коли там з‘явиться Notice of assessment. Якщо ще немає акаунту в CRA - зареєструйтеся
-
Так я заповнив цю декларацію, і мені прийшов лист з копією, "don't send the duplicate by mail" це означає що вони самі відправили до CRA? Чи я щось ще маю робити
-
Повернуть вам частину податків, які ви переплатили. Тут це нормально 😅
-
Помилка
-
Притока? 😂
-
Форма є, там є пункт 15000 з суммою, яку я вводжу у реєстрації CRA і помилка вилітає
-
В жодному разі, величезне дякую, бо сходив з глузду, думав мене взагаді в тюрьму посадять
-
Після подачі вам мають вислати форму з того сайту. З нею можна зареєструватися у СРА на сайті. Потім там вже вкажете куди гроші повертати
-
Я намагався, вони питають сумму з 15000 налогової декларації, я ввожу пише притока, Але можливо якщо TurboTax їм відправили, то ще pending
-
І куди вони повернуть і як, якщо вони не питали жодного рахунку.