Українська Манітоба
-
Так і вчителя тоді не треба. Просто йти в люди і говорити без перестанку 😁
-
З цим велосипедом стільки пригод взагалі було Перше в житті дтп на ньому сталося на наступний день після покупки Їхав по головній дорозі і чувак на машині не зупинився Я в шоковому стані сказав що все окей було, а треба було гроші з нього брати, розгубився В дощ і з погнутим заднім колесом кульгав додому поки один пікап не зупинився і не підкинув Запропонував на наступний день віднести в сервіс бо раніше працював там і знає що добре зроблять роботу На наступний день вже полагодили велосипед ще і безкоштовно, гроші брати відмовилися Ще іншого дня fellow cyclist підійшов і побачив який в мене фіговий замок (з грошами було туго, купив такий що можна зрізати тільки щоб була видимість що він пристебнутий) Каже З таким замком то в тебе цей велосипед вкрадуть як нефіг дєлать, ось, тримай цей Дає мені замок(який мені в кінці кінців не допоміг 😂) Я думаю де мене намагаються надурити Не може ж бути щось безкоштовно просто так з доброти Каже ні, бери, я тримаю магазин, в мене таких багато Faith in humanity restored
-
Єдиний шлях побороти це - боятися, і говорити. Це я так роблю 😂 Деколи аж очі хочеться закрити, бо не впевнена, що кажу правильно. Закриваю і говорю. То вам вчитель з цим не поможе, повірте.
-
Розкажу вам workaround яким я користуюсь щоб спати спокійно. Одразу кажу це не всім підходить, тому це не порада, а мій особистий досвід. Я купую ребілд машини, ціни на яких дешевші, а ще купував з ручною кп, що робило їх ще дешевше, в результаті коли щось ставалось, я був тільки радий, тому що на ринку ребілд і з ручною не так багато і adjuster в МПІ брали середнью ціну, яка весьчас була більша за ціну мого авто.
-
Ну не тільки ж про бомжів, наркоманів і автобуси Треба якісь добрі історії час від часу розповідати 😂
-
Є спосіб спеціально для таких ситуацій, він називається «алкоголізм»
-
Блін , вот шо шо, а люди тут бувають супер френдлі. С тим ніяк не поспориш
-
Я на роботі всіх попросила - виправляйте мене кожного разу, як бачите помилку. Так і вчусь.
-
Вчитель не зробить це за ВАС 1 - "сам так говорите не можеш" Единий вихід з цього положення зветься "ПРАКТИКА" варто шукати можливості спілкуватися англійською. Бажано не за гроші, а так, щоб тобі за це ще й платили... (full time job в Англомовному колективі) 2 - жоден вчитель в Канаді не буде виправляти вас. Тому що, це все одне що робити зауваження дитині, що тільки навчається ходти.... 3 - нажаль, Український акцент з нами всіма залишиться на все життя Це не лікується Стане трохи м'якше із часом Але ніколи не залишить вас. Бажаєте вивчати конструкції - читайте літературні книжки написані у 90-× 2000-× роках, unless you like to speak language of Shekspire or Mark Twain (мова міняється з часом) Доречі ідея з навчанням в Коледжі має спрацювати, але як що In Perso / Offline Online не дасть того, що ви шукаєте в плані мови А що до "боюся робити помилки" (підтримую Lilia ) Одна людина тут мені сказала: DO NOT THINK, JUST DO IT Тому що помилки - це частина навчального процесу, їх не варто боятися Успіхів
-
Але ж у вас база якась була, чи ні? Як таке може бути? Тут достатньо використовувати три прості часи як на мене. А все решта прийде з практикою та часом.
-
Мої канадці залюбки це роблять на обідній перерві. Все питають, коли я матюкатись почну 😂