Українська Манітоба
-
Ох не знаю. Думаю, такий ресурс як я не потрібен Канаді , чи ще десь ..(крім України звісно)
-
Хто не зрозумів, ми так і не дізнаємось, що ж там надиктовувала Victoria 😔
-
Вибачайте, доїхав додому і дочитав цей закон - там про тих хто Має ПМЖ та громадянство трохи інші умови. там 30 днів після опублікування постанови КМУ (але це виключно для тих хто виїхав на ПМЖ офіційно та знявся в Україні з обліку, якшо не знимались то там 60 днів після набрання чиності законом. за місцем обліку повинні оновити данні ) а саме ось текст: громадяни України, які були знятіз військового обліку у зв’язку з вибуттям за межі України на строк більше трьох місяців, зобов’язані протягом 30 днів з дати набрання чинності постановою Кабінету Міністрів України, що визначає особливості ведення військового обліку громадян України, які постійно або тимчасово перебувають за кордоном, стати на військовий облік громадян України;
-
Дякую, кеп
-
Перестаньте. Це вибір кожного як поводити себе у цих обставинах. Судити не нам. Тим паче всі чомусь пропустили дуже важливу зміну у чаті!
-
Ну так по іншому ніяк . Нажаль, географічно роісія нікуди не дінеться. Війна , якщо навіть завтра закінчиться перемогою України , і поверненням всього, то навіть ц такому фантастичному розвитку подій , майбутнє країни , як у Ізраїлю . Бути завжди на готові, що ото кончене по сусідству почне рипатися знову .