Українська Манітоба
-
Ну знову ж таки. Він не націлений на тих хто за кордоном, він націлений «стимулювати» тих хто в Україні. Тільки частина про консульські дивно там виглядає, але шось вони хотіли, хз шо. Може знову якийсь надзадум найвеличнішого, а може й можливість не підвищувати податки ще якийсь час, за рахунок тих хто за кордоном, як ви стверджуєте 🤷♂️ Але пройде трошки часу і буде видно
-
Так ми їх і виконуємо, працюючи на благо трьох державних рівнів Канади 😎
-
А що робити тим що зараз в Україні побоялися дати хабар, переплести Тису - не змогли виїхати закордон? Завжди є дві сторони монети.
-
Приходьте до нас, дам вам купон на знижки
-
Класно вам, а в мене на роботі такого нема😁
-
Так я і не стверджую, що цей закон нормальний. Як на мене це вінець непрофесійності і парламентської кризи. Починаючи від того як в залі сиділо 40 людей коли голосували відхилені правки і ті колізії з обмежено придатними які мають пройти медогляд 2х законах, підлог статей у закон який не відноситься до них, закон про зниження віку який лежав більше 2х тижнів і так далі і тому подібне.
-
У нас такий на роботі за 15 доларів.
-
Кому може треба? Мені все треба 😁 Зараз в Канадіан Таєр Оптігріль $149.99 Давно вже його хотіла 🤗
-
Так як вам відправити і на яку адресу, якщо ви знялися з реєстрації, наскільки я зрозумів, і здали військовий квиток до тцк перед виїздом за кордон на постійне місце проживання?
-
Не плутайте вимогу з повісткою. Це 2 різні речі. Повістки саме під підпис і надалі будуть, а ось вимога, буде листом замовним, без підпису. День вручення- день коли пошта сказала що не змогла вручити
-
Без різниці. У них є якась ваша адреса, туди і будуть слати