Українська Манітоба
-
Інший приклад . Купив айфон з рук і попався на скам ( він був в кредиті ,який не оплачувався 4 місяці і айфон попав в блекліст ) ,подзвонивши в поліцію , сказали мені йти Court of King’s Bench of Manitoba , вони розбираються такими ділами(fraud ) казали вони . Приїхавши туди , мені почали казати що вони такими ділами не займаються , йдіть в поліцію . Приїхавши в Winnipeg Police Service , сказали та не ми такими ділами не займаємся ,їдьте знову в Court of Kings Bench , це їхня справа . Навіть в поліції ,вони не знають хто за що відповідає . Я прекрасно розумів ,що кошти мені ніхто не верне , і я на це не надіявся ,я просто хотів щоб прийняли заяву і знайшли цього чувака , бо я мав фотку ,його номер телефону і відео коли купляв телефон . Саме пічально то ,що поїхавши знову в цей Корт і сказавши ,що поліція мене знову відправила до вас , мене ніхто слухати не хотів . Це такий бред ,що просто . Типу чудак робить собі підробні айді ,бере телефони в кредит , продає телефон , не платить 4 місяця , а потім провайдер блокує телефон і кидає в чорний список і нікому до цього діла нема . Бо електрик каже ,що то механіка робота , а механік каже що то електрика робота . Висновок , всім похуй. Тут даже поліція не знає ,що входить в їхні обовʼязки і хто має розбиратись в тому чи іншому питанні . Тобто на кого ти попадеш дуже багато ,що вирішує , а це і є субʼєктивністю .
-
Мені подобається як в Канаді працюють з клієнтами. Підключив собі мобільний зв'язок Bell. Пройшло декілька місяців користування, прислали пропозицію на email дешевший тариф та більше ГБ. Дзвоню, кажу так то так, прислали пропозицію, хочу перейти. Мені відповідають, що це тільки для нових клієнтів 😄 сам думаю навіщо тоді розсилкою своєю спамити, ну ок, кажу, чи є якесь fee якщо я перейду до іншого оператора (спеціально задаю це питання, щоб подивитися на реакцію, чи будуть мене питати чому, надавати якійсь пропозиціхї і.т.д) мені дівчина каже, ні, ніякого fee немає і розповіла мені весь процес як легко це зробити та залишити номер. Я навіть не очікував такого, що їй взагалі було фіолетово на те що я піду до іншого оператора. На Різдво я все ж таки пішов від Bell. Пройшло щось біля місяця та моєй дружині почав дзвонити якійсь незрозумілий номер. Кажу, що це знову якійсь спам. Але продовжували дзвонити пару днів та вона все ж таки взяла слухавку. Перше питання було чи можуть вони поговорити зі мною 😄 я не розумію, як маючи у базі мій номер вони дзвонили моїй дружині, щоб поговорити зі мной. Але ок, починаю розмовляти та мене питають чому я перейшов до іншого оператора, який маю тариф. Я відповів прямо, що в них була дуже завищена ціна, знижки ніхто не хотів робити тому я знайшов більш лояльного до клієнта постачальника послуг, який надав знижку та зараз сплачую 34$ за 50Гб. Вона мені каже, що може запропонувати 75Гб за 60 чи щось таке. Я їй кажу, що мені й 20Гб забагато, мені ціна важлива, я не хочу сплачувати за моб. якісь комічні суми. Вона мені знов пхає якийсь дорожчий тариф та каже, що якщо я погоджусь то мене підключать протягом 5 хвилин. Короче кажучи не зрозумів я цього жорсткого маркетингу. 😅 А ось Shaw молодці. Сиджу собі дома, дзвонить телефон, дівчина каже, що вони дуже раді, що я їх клієнтом та пропонують збільшити швидкість інтернету да надати знижку 10$. Запитує чи згоден я перейти. Я до такого не звик, щоб мені дзвонили та пропонували зекономити, питався зрозуміти де мене намагаються надурити, не знайшовши причини запитав їх в лоб в чому їх вигода. Мені сказали, що просто акція, дзвонять своїм клієнтам та пропонують 🙂 оце сервіс, я розумію 👍
-
Мене конкретно цікавило питання повернення товарів в онлайн магазини, що з цим не так ) Бо замовляю онлайн в промислових масштабах, і кожне замовлення = повернення, бо завжди замовляю в кількох кольорах/розмірах. Ващє ніколи не було ніяких непорозумінь, от мені і стало цікаво. До решти прикладів та вашої думки, що тут всім пох у мене питань немає )
-
В цілому, мені подобається, як тут ставляться до клієнтів. Повернення, рефанди - все завжди швидко в без проблем. От сьогодні приїхав мій пакуночок з Сефори, дивлюсь, а однієї доволі коштовної одинці косметики не вистачає. Пишу їм в чат (в чат, Карл, не всі канадські контори працюють лише через імейл 😂 ), кажу «нема моєї прелєсті», вони мені «соу сорі, вам рефанд чи заново вислати? Ага, зрозуміли - негайно висилаємо заново, і ще пробників вам додамо в посилку». А я могла б і збрехати, що цей товар не приїхав )) Тобто, в цілому все норм, а от вчасності… 😂 Bell це єбобо в плані комунікацій, у мене є історія, як ми хотіли перейти з Шо на Бел, і майже перешли, і контракт підписали, а потім їх установщики 3 (три!) рази не приїздили в умовлений (робочий) час, потім ми дзвонили в Бел і з психами пояснювали куди вони можуть іти зі своїм контрактом, і вони відмінили все, але потім рахунок прислали, в ми з новими психами їм дзвонили аааа ))) А Шо нормальні, тьху-тьху
-
З амазоном теж трапляються проблеми. Вперше замовив з амазону два товари, один прийшов як треба в п'ятницю, а другий неділю як виїхав з іншої провінції і все, очікуйте в п'ятницю, думаю щось не гаразд. В п'ятницю статус змінився на "товар запізнюється", сконтактувавався і вони сказали, упс, якась помилка, ваш товар загубився, зробимо вам повернення грошей, товар вам замовити іще раз не можемо, але ви можете... А як би то була наприклад чорна п'ятниця, то товар другий раз був би вже не по такій добрій ціні....
-
Всім привіт, чи підійде довідка про несудимість з України, якщо я її замовлю з України через фірму з апостилем?
-
Шо супернормальні, просто бусінки на всіх можливих етапах, саме через це я не хочу від них йти, незважаючи на те, скільки ця бусінковість мені коштує) lovemark свого роду для мене
-
З UPS як раз все чітко. Вони спочатку намагаються доставити персонально, і якщо вас не застали, то пакунок залишають у найближчому ups store. І ви не можете просто подзвонити посеред доставки і змінити цей маршрут, бо не ви відправляли пакунок.
-
Не на всі товари
-
🤷♂ Мені приходили доставки від ups багато разів на різні адреси напротязі мого життя тут і алгоритм завжди був один і той самий. І бажано не намагатись дзвонити і коригувати його, бо можуть початись непорозуміння. В них багато дурних правил - це так. Наприклад, якщо водій не може потрапити в багатоквартирний будинок, то він не має дзвонити отримувачу. Через це, вони є найгірші в плані delivery для мене. Але я завжди знаю, що якщо доставка не відбулась, то я просто піду наприкінці дня у найближчий ups store за пакунком.
-
Всім доброго ранку! Порадьте як краще відправити посилку в Україну Дякую, всім гарного та натхненного дня