Українська Манітоба
-
Коли він стиглий - це дуже смачно, соковито та приємно пахне. І, як на мене, то занадто солодко.
-
О, ви переїхали з давнтауну кудись в нормальний район, можна вас вітати? Щодо магазинів, то Sobeys, Safeway, Co-op - одна цінова категорія, трохи дорожчі ніж перелічені нижче, але, імхо, краща якість мʼяса, овочів, випічки та бакаліі, тощо (ясно, що макарони однієї й той самої фірми однакові скрізь). Ці магазини мають знижки/акціі, і буває, що там якісь товари дешевше, ніж деінде. Superstore, Walmart, Freshco - дешевша цінова категорія. Фрешко мають багато товарів з України. Ще є Костко, там ціни приблизно як в Superstore, але в Костко потрібно купляти членство, інакше не зможете там шопитись. Чи потрібно воно вам для продуктів - це, імхо, дууууже спірне питання, вирішуйте самі 🙂 Але в Костко безперечно дуже класні ціни на всяка електроніку, побутову техніку, тощо.
-
Скоро переїжджаю в Sage Creek, зараз в River Park на айрнб 😅 Ситуація вже набагато краща в цих районах)) Дякую за таку розгорнуту відповідь)
-
До цього підготуватися до приїзду неможливо, то треба бачити вживу, бо словами не описати
-
Деякі експонати своєю поведінкою трогають проникають задівають ...не те шоб я не знав куди їхав, але не підозрював до якої степені може сягнути деградація особистості, при тому шо більшість з них безобідні..але це такий етап ...наступний етап- повний ігнор...
-
Так даунтаун то культурний шок) Особливо, якщо там селитись, як тільки приїхати. Я вже думала, що весь Вінніпег такий і всі торгові центри, як Portrage place 🙈
-
Та ні, ну навіщо так жорстко) "Всі торгові центри у Вінніпезі такі, як Portage place" - це все одно що "все населення Франції живе на Ейфелевій вежі", таке ж приблизно сенсове наповнення
-
До речі, обидві свої зимові куртки я купила там 😁😁😁
-
Це був мій перший день в Канаді і чоловікові потрібна була тепла куртка, то ми погуглили найближчий торговий центр і пішли 😅🙈
-
Я так зрозуміла то всюди в Північний Америці так, що даунтаун з бомжами і наркоманами, дивилась вчора на ютубі відео з Лос Анджелеса, там ще більше бомжів, бо тепло.
-
Та в Канаді теж немає рішення проблеми, просто тут не вийде цілий рік жити в палатці, а там тепло і ще й океан)