Українська Манітоба
-
НОВА ПОСЛУГА: НАДСИЛАЙТЕ АВТО З КАНАДИ В УКРАЇНУ ЧИ ЄВРОПУ!🚗 ⠀ Відправте автомобіль чи пікап з Канади ДО ПОРТУ ПРИЗНАЧЕННЯ в Європі просто і надійно з Meest Canada. ⠀ Бажаєте дізнатися більше про вартість та отримати детальну інформацію про відправку авто? Заходьте на наш сайт - детальна інформація про послугу знаходиться під формою запиту⏩ ca.meest.com/uk/services/service/car-transport ⠀ ВАЖЛИВО! Для відправки будь-якого транспортного засобу, клієнтам необхідно пред'явити оригінали наступних документів: ⠀ 🔹 Технічний паспорт (Ownership) 🔹 Документ про продаж або декларацію про вартість 🔹 Паспорт або посвідчення особи з фотографією 🔹 Used Vehicle Information Package (for USED cars) ⠀ Обирайте Meest Canada для безпечної та зручної доставки вашого автомобіля в Україну чи Європу до порту призначення!
-
Англ и Украина
-
Вище ж писав, St.Vital, 894 St.Mary’s Rd
-
Я таке бачив в Іспанії Заходжу в магазин Сидить чувак під магазином з картонкою, просить їжу Як бомж в стандартному розумінні слова не виглядає правда Може тому що це був ковід і деякі люди не могли собі дозволити купити їжу бо втратили роботу Так ось Коли я вийшов з магазину, в чувака вже нормально так пакетів з їжею було Мені здається я б на таке сьогодні доларів 60 витратив би
-
Та ні, ми в цьому районі вже другий рік, ніяких ексцесів до цього не було. Я думаю, що справа саме в закритій парковці, бо вона не проглядається, а на камери їм байдуже, бо знають, що поліція не буде цим займатися. Наша property management company сказала, що це далеко не перший випадок тут. Цікаво, що автомобілі наших сусідів ніхто не рухає, бо вони старі і не цікаві, а наш запав до душі 😄
-
Звичайно, але буде різниця в типі правопорушення. І також відсоток різний по кожному, то загалом ми будим мати що в районі без додаткових факторів ризику, буде менше правопорушень, і якщо будуть то іншого профілю, при тому що в менш надійному районі, грабіжники теж можуть приїхати на авто і пограбувати.