Українська Манітоба
-
Щоб не нараховувались відсотки, вам потрібно платити не min payment. Оплачуйте amount due. Це списались відсотки за користування кредиткою (20,99 - покупки, якщо кеш - 22,99)
-
Я це мав на увазі.
-
Там це в умовах має бути офіційно написано. В СІВС теж, якщо не помиляюсь, бонус приходить через 4-6 місяців після виконання умов
-
Щоб не платити відсотки вам потрібно було заплатити 978,08 до 8 квітня. Відкрийте statement, там все видно за що нарахування
-
Доречі в кого там СІБС , то дзвоніть за номером залі карти , і питайтесь за бонус , мені має прийти 400$ нарешті цього місяця ,акк відкритий був в вересні . І ще їм сказав що через рефку регістрував ,але тоже не прийшли ,то накинули 25$ швидше. Доречі буду переходити на новий банк , є якісь бонуси цікаві ,такі наприклад як в РБС ,перейди до них і получи епл вотч ? Цікавить якісь інші банки ,так як в РБС і СІБС я вже заклеймив плюшки 🙂
-
Ні 🙂 Не пропали б
-
Ви в виписку заходили, читали. Там все пише за що і за який період зняли. Англійську знаєте?
-
Повірте, дзвінки вам не допоможуть. Якщо ви виконали умови - то бонус прийде 🙂 Там все автоматично налаштовано. Ніхто не сидить і не вираховує це вручну. Ви у вересні відкрили рахунок, в квітні 7 місяців. Згідно умов, банк нараховує бонус протягом 6 міс, якщо не помиляюсь , після виконання умов. Два пейчеки це місяць, плюс 6 - от і якраз термін прийшов