Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 227.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Я з вами абсолютно згодна, теж з цієї касти нешарячих в авто в такій мірі, що мені можна наговорити неіснуючих автомобільних термінів і я щиро повірю)) я знаю тільки "в карбюраторі конденсат", мені колись це дідусь пояснив, але мені років 6 тоді було і на цьому моя автомобільна освіта була завершена. А взагалі, ніхто і ніколи не відбере у жінки право в будь-який момент сісти на підлогу і як слід поридати. Без цього права я і не знаю, як би перший рік в Канаді пройшов 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t313437148T Offline
    t313437148T Offline
    Olga Lytvynenko
    wrote on last edited by
    Може мамі якусь їжу класти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t592903310T Offline
    t592903310T Offline
    Sv
    wrote on last edited by
    Привіт, спільното)) В кого які плани подорожів на завтра? Хочу кудись майнути, і не знаю куди цікаво
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ні в якому разі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Не згодна. Я так собі думаю, треба трохи подивитися відео в Ютуб про типові проблеми, назви запчастин. Щоб справити враження на механіків і вони не думали що можна сміливо розводити бо це нічого не тямляча жінка. У мене так одного разу з електриками вийшло. Спитала чому розводка по діагоналі. У знайомої робили ремонт. Пояснила знайомій що так не роблять. Але їй було все одно. Зате дёшево 😀
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Все окей буде, повірте. Мама буде приходити. У нас також так було. Однак, зважте, що кролики шкідники. Погризуть вам розсаду
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Ну зрозуміло, що управляюча компанія і забудовник не з благодійних міркувань це роблять, але це загальний принцип прибутку з нерухомості в курортних зонах будь-де. У моєї знайомої квартира в Аланії, коли вони її здавали, управляюча компанія платила їм фіксовану суму за договором, скільки заробляла компанія - взагалі невідомо, але логічно, що щось заробляла
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Melnyk
    wrote on last edited by
    Чому Дмитре? Як є бажання, нехай.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Думаєте, механік прям так і подумає: "О, вона знає слово "трансмісія", і не схоже, що з ютубу, тут нажитися на вийде, не мій день"? Хоча я не знаю, чи роблять так взагалі в Канаді саме канадські механіки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    Стосовно пункту 3) Там не все так однозначно і красиво може бути. Більш впевнено заробляє забудовник і управляюча компанія, а орендодавець щоб заробив багато факторів повинні бути вірно зроблені, як і в любому місті та країні, де цим займатись.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh Melnyk
    wrote on last edited by
    Там вище чоловіка рекламували - Ростик його звати, що на 300 Stanley має свій шоп - самий чесний чоловік, після мене
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    Скільки вона платить управляючої компанії не в сезон, коли квартира стоїть і не здається? Біля 150$ ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Ну може першого разу і буде зрозуміло що це блеф, але поступово спілкування з механиками покращится. Адже ми збираємося водити машини ще багато років
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Ну може) але мені здається, що це працює, тільки якщо дійсно розбиратися. На перших порах будь-кому можна сказати щось типу: "в правому ланкастаторі зламався подавач озону, тільки не рожевий, а блакитний", а людина така: "Ага, блакитний, ясно, і що, дорого буде?" Або просто треба знайти свого майстра і довіряти йому)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Я не знаю цих нюансів, але чого б це хтось платив управляючій компанії за власну порожню квартиру?) її можна просто не здавати і все, якщо прям такий несезон) З тих пропозицій, що я бачила: 1) компанія платить клієнту фіксовану суму весь рік (в сезон компанія заробляє настільки більше середніх величин, що ця сума в несезон покривається також) і 2) компанія гарантує дохід з квартири 30 євро/добу в сезон і 20 євро/добу в несезон, з цієї суми клієнт має 80%. Це залежить від регіону дуже сильно ще. Взагалі в Туреччині вся економіка заточена під інвестиції в туризм, там ці процеси поставлені на рейки, там не суть здерти $150, управляє найчастіше також забудовник, тому інвестпроекти комплексні як правило.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    я не буду сперечатися, можливо, десь і так. з того, що я знаю в принципі про цей напрям від всіх моїх знайомих людей, які за останні роки купили квартири в Туреччині, у мене такої інформації немає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    Забув там додати до переліку - окрім забудовника і управляючої компанії, також заробить посередник, що знайде покупців.😊 "чого б це хтось платив управляючій компанії за власну порожню квартиру?" тому що як і тут, ви будите платить за власні апартаменти чи кондо, кондо фіі біля 300$ і не важно живете там чи ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    Дружина поцарапала інше авто....була її вина. Мінус 5 балів, зараз до 25 квітня будемо оплачувати їй права то вони вже 500$ коштуватимуть на рік
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Ви їх потім аби вивели з подвірʼя 😂 минулого року сусіди канадці уже трохи більших кролів - шо уже бачили - вивезли ціле гніздо в парк. Вони гризуть і городину і квіти, ну і моє наболіле - сруть під вікна як коні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Дружина зачепила огорожу, теж -5 балів і $500 🥲
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.