Українська Манітоба
-
Ще не почала працювати.... А вже 8 місяців з 3 років минуло!!! Що я робила? Вчила англійську на 2 курсах одразу. Але домашні завдання робила через раз... Могла би краще вчитися... Треба зараз сідати і шукати роботу! Страшно... Я все одно розмовляю з зупинками. Думаю, перші інтерв'ю я завалю... На курсах мене навчили краще писати. Тепер я пишу на рівні CLB 7
-
Ось ще якісь листи неясні. В цьому взагалі людина забула закон почитати і вказала якісь дивні статті 🤷♂️
-
Ну завалите і завалите, нехай це буде безкоштовне тренування перед справжнім інтерв'ю) Спробуйте звернутися до скіл-центру EDGE, там підкажуть по резюме і всім цим деталям, які ви описали. І з приводу мови у них також також дуже коучинговий підхід, коли я вголос активно переживала, що все так недосконало, сказали: oh please, we are in Canada, nobody cares! І ще сказали "never apologize!" за помилки, просто впевнено кажіть далі. Почути від канадійки "never apologize" було досить незвично)
-
А я боюся міняти.... Хоча робота не подобається Але таке з ринком що я трушуся 🤷
-
О, це дуже добре, я про рівень письма)
-
Так я теж так думаю Проходив навіть декілька мок интервью, перше геть завалив, сказали що так ти роботу не знайдеш, вчись, вивчай Через півроку інше було, сказали все добре, тільки жестикулюй менш 😂
-
Я в ньому забанений :(
-
А ви маєте вже LAA?