Українська Манітоба
-
і ? Навіть на бригаду не назбирається….
-
Перечитайте ще раз моє повідомлення, яке стосується виключно консульських послуг. Особисто для мене цей етап війни почався ще у грудні 2021 року, коли дав перше інтерв'ю на канадському телебаченні із закликом давати зброю Україні. В той час українці навіть ще на шашлики не збиралися (почали збиратися у січні). І після того щотижня по 1-2 інтерв'ю на центральних телеканалах Канади. Можете погуглили. Якщо що, то особисто я непридатний для військової служби.
-
і також ніхто не згадує мерів міст та чиновників усіх гілок влади які зараз воюють…
-
Непридатних роблять придатними. Людей з інвалідністю позбавляють інвалідності. Мені здається, у ВЛК присутній неперевершений дар зцілення людей
-
ТЦК скаже придатний Ви чи ні. Ця держава (не плутати з країною ) чекала шашликів в травні 2022 ,а отримала війну. А потім самоусунулася в перші місяці війни. Коли рф відійшла від Києва,все повернулося назад. І всі ці корупційні історія ,коли одні "рівніше інших". До речі,для мене і моєї сім'ї ця війна почалася с 2014 року. Тому я бачив як ця держава відноситься до своїх громадян.
-
Варшава 🤣😅