Українська Манітоба
-
Ми громадяни Землі, кордони в нашій голові.
-
Україна буде точно
-
Та то вже не буде ні України ні Канади можливо
-
Тоді Україна допобачення
-
Я можу бути не правий. Але ваш закордонний паспорт має відбиток ваших пальців (біометричні дані ). Канадський паспорт теж має таке ? Якщо так так,то при в'їзді в Україну буду співпадіння біометричних данних іноземного громадянина (в даному випадку канадця) з біометричними данними українця. І наскільки мені відомо ,то Україна визнає єдине громадянство (якщо людина не вийшла з нього).
-
Як показує історія, геополітична мапа завжди рухається, лише люди не змінюються, завжди мало, завжди чогось не вистачає
-
І закликали повертатись до України після того, щоб виїхати знову «законним шляхом»
-
Єдине громадянство - це про неможливість бути громадянином Києва чи Дніпропетровської області, до прикладу. Громадяни України мають право мати скільки завгодно громадянств чи підданств. Просто для України - ти завжди громадянин України.
-
Немає в Канадському паспорті відбитків пальців
-
Конституція на паузі©
-
В цього є якісь реальні приклади? Бо це не має так працювати. Ви маєте вважатись громадянином тієї країни за паспортом якої ви заїхали. Якщо ви заїхали за канадійським паспортом, то ніхто не має там сидіти і десь по базі даних вишукувати ваші інші громадянства. Якщо ви заїхавши за паспортом однієї країни, достанете другий і почнете користуватись ним, то це буде подвійне громадянство. Так це працювало юридично десять років тому. Звісно, що в умовах війни може бути усе. Але в мирний час, якщо у вас з собою нема діючого паспорту громадянина України, то ніхто не має право вас насильно якось ліпити до цього громадянства.
-
Там справа не у відбитках, а в тому що написано місце народження. Це вже якось тут обговорювалось
-
Проте Ваші біометричні дані є у Реєстрі…це як мінімум фото та підпис Просто до слова
-
Ну так є відкритий прямий перехід між Україною та рф/ Україною та білоруссю …якраз для тих, хто виїжджав через ТОТ
-
Якщо ви маєте два громадянства, то зобов'язані в'їжджати до України за українським паспортом. Навіть якщо ви в'їхали до України за закордонним паспортом, всеодно для України ви є громадянином України (маєте у першу чергу обов'язки перед державою). Це усе життя в Україні так, що хочеш скористатись власними правами - тебе пускають по бюрократичному колу. Коли ж державі щось від тебе треба - завжди знайдеться спосіб загнати людину в глухий кут, а якщо такого ще немає, то приймуть закон або розпорядження, яке дозволить це зробити.