Українська Манітоба
-
Так ладно. Це канешно все прикро. Але хоть останні деньочки тре пожити 🙂. Розкажіть хто знає , шо то за whiteout tonight? То безплатно? Чи тре платити
-
Ну тіпа ото в центрі. Шото з хокеєм повʼязано … як я розумію
-
Був в центрі , то там вже люди підзбируються , а матч в 8:30 аж 😅 Квиток в середину арени від 200$ . Так шо бери пиво , джойнт і дивись дома😂🤣 Прікол в тому що ось ця white out вечірка така популярна ,що в фан шопі білої футболки не купиш , тоже вже все продано . Поки йшов по Портеджі ,то якісь чувак розказував якщо Вінніпег Джетс пройдуть дальше в плейофф , то ще декілька вулицю перекриють і буде ще більша тусовка )
-
я вже давно зареєструвався. щось ніхто не пише )
-
Доброго вечора, підкажіть, службу чи хто займається перевозкою речей?дякую
-
Привіт.зі слів програміста- ця фічя реєстрація в дії через розпізнавання лиця була зроблена програмістами третью ногою шостим пальцем.Скоріш за все навмисно щоб всіх загнати реєструватись через банківську картку...особисто я пробував 29 раз так і не зміг...переписка з сервіс центром не дав результату..тому в цьому змісті Дія не діє
-
U-haul . Це якщо самі погрузите та за кермом будете . Рент грузовиків . Якщо щось не дуже велике , та самі донесете потім - то є UberXl . Там будуть великі машини . У чаті є хлопці , хто допомогає з перевозками , подивиться через пошук чату . Вони періодично кидають тут свої повідомлення.
-
-
Дякую