Українська Манітоба
-
Вітаємо, Гоша! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Слухайте, я тупко і не знаю, що робити, може хтось підкаже. Заповнювала такси на wealthsimple, з Канади за 2023 в мене нічого, вказала окремо з іншої країни до того як приїхала сюди. Там як у мемі "це небагато, але це чесна праця", ага. Прийшов мейл в CRA що для кліматичних мені треба вказати що я заробила до приїзду в Канаду. Довго дивилася в такси й таки не знайшла, де воно в мене вказано. Мабуть, такі ніде 🤡 Що тут можна зробити і як подати інфу тепер?
-
Народ, вчасно продовжуйте візитор рекордс для дітей. Дуже багато випадків, коли звертаються до лікаря, документи протерміновані, діти не мають статусу через батьків-роззяв, і потім ті батьки змушені оплачувати $1500-$2500 за процедури. Ці гроші вам ніхто не компенсує.
-
Так, лише паспорт, який Ви вказували під час онлайн реєстрації на тест
-
Я. Кожного разу…аби не обирати банк для входу та підпису. Все працює. Просто треба виглядати приблизно як на фото в своїх документах