Українська Манітоба
-
Если я не выбирал Зеленского и Слугу народа? То чемодан-вокзал и заграница? Ну я так и сделал? Чего ко мне приеблись то и за границей? Где те 73% голосовавших?
-
Узурпатори будуть казати ніхто не просить повертати владу) всі хочуть її продовження)
-
Я чекаю коли мелініали масову прийдуть до владу у різних країнах, бо бумери та ікси які постійно топлять за війну диктатору і обмеження це пздц
-
То виходить навпливовіший та незамінний менеджер Єрмак був у списках, а то я не помітив)
-
Та мне то и от консульства ничо не надо) Це я к слову Когда я пытался оформить бесплатную землю в Украине - я никому не надо; Когда я пытался начать бизнес - я опять никому не надо(только через взятки); Пришли выборы - проголосовал, мой кандидат не прошел. Я уехал. Тут началась вийна и вспомнили, что я надо вдруг стал Батькивщини. Та спасибо
-
Мене мало хвилює рішення тої більшості, яка залишилась. Мене не влаштував вибір більшості - і я виїхав. Хай тепер більшість якось там без мене. Але щось все ж їм хочеться мені напакостити, бо я ж "невозвращенец"(це аналог ухилянта в СССР)😂
-
В раші там навіть зумери за путлера, там якийсь парадокс
-
Я вам більше скажу можу знайти свою питицію презеденту від 22 року червень липень де я писав про необхідність відмінити поняття обмежено не придатний про необхідність налагодити добровільну мобілізацію та умови ротаці. Тоді в ТЦК були черги з бажаючи. Але всім було не до того..... ну ось і до керувалися... до такого. Це було зрозуміло вже тоді.
-
А що, якщо в Канаді, то не треба думати про Україну і не треба допомагати? Якщо б українська громада Канади дотримувалась вашої логіки, то Канада б не визнала першою незалежність України. Українська діаспора б не задовбувала уряд Канади у 2014 щодо санкцій та розміщення військових в Україні, допомоги на мільярди тощо. Ну і вас би тут не було також. Те саме можна сказати і про США чи інші країни.
-
І? Видаляйте повідомлення