Українська Манітоба
-
100 %
-
Спокійним життя не буває. Коли є вже якийсь рівень життя, починаються додаткові фінансово- логістичні квести (* з зірочкою): - хтось робить кар'єру/бізнес - хтось купує/ремонтує/ будує будинок - у когось діти їдуть навчатися в іншу провінцію або країну - хтось подорожує по світу ( знаю людину яка до свого 50-ти річчя, за планом, подорожувала в 50 різних країнах) - хтось проводить все літо десь на дачі на озері. ......
-
З кожним роком подорожую в різні країни, насолоджуюсь новими пейзажами і незабутніми емоціями.
-
Я десь читала, що є гени бродяг. І у людей з такими генами є схильність міняти міста мешканя. У мене багато друзів що іммігрували, пожили кілька років, вивчилися і навіть знайшли роботу. А потім іммігрували вдруге, в нову країну. Кажуть, що другий раз вже не так страшно. З іншого боку, є знайомі у яких іммігрували батьки, діди, або прадіди, а вони все життя живуть в одному місті і навіть переїхати на сусідню вулицю їм морально складно.
-
Мотивуюче послання прям ❤️
-
Фух 😅 ну нарешті не про ухилянтів 😁 Я тут вчилась, на перевчатись щось сили волі не стало😁 мені треба ходити і вчитись а сидіти вдома самотужки вчитись не моє… Знайшла більш-меньш гарну роботу (попередні були ферма, Тімс, долар трі і сама улюблена суперстор) життя не фіга не стало спокійніше 🤪 між роботою, будинком і дітьми плюс ще волонтерська діяльність- не знаєш де бігти і шо робити 🙃 Ще одного переізда я не перенесу 😁 нема в мене думок про переїзд;) мені достатньо і подорожувати;) літом кемпінг чи кабіна, зимою теж якась кабіна і нам достатньо👍 Канада країна можливостей хочеш іди вчись далі , хочеш не іди. Це вже кожному своє 🤷🏻♀️ Про переїзд в Канаду не жалкую, хоч і було важко напочатках, дуже розумію і співчуваю нашим людям хто приїхав недавно 🤗 Все з часом прийде і мова і робота і навчання…головне іти до своєї мети і не здаватись!
-
Можна переїхати в іншу провінцію. Не знаю, чому життя може стати нудним. Щоб життя не ставало нудними: відкрийте бізнес, візьміть 2 іпотеки, волонтерьте, йдіть вчитись на іншу спеціальність, міняйте роботу, подорожуйте, знайомтесь з новими людьми тощо
-
** нотатка: Не обовʼязково вчитись/перевчатись. Я не вчилась і не перевчалась. ——- Щодо питання: ні, переїхати не тягне. Навіть по «внутрі Канади», щоб покинути вже це дно-дніщє-диру Вінніпег 😂 не тягне. Знаходжу виклики в: продовжувати будувати карьєру. А за межами роботи/карьєри вчусь (ще й досі! Лише останніми роками стало відпускати оце відчуття «бляха треба десь бігти шось робити досягати швидше-вище-сильніше аааааа» 😂 ) просто жити: квіточки вирощувати, ремонт в домі робити )
-
Доброго дня, порадьте, хто підключав інтернет від роджерс, за якою ціною і чи є якісь знижки для новоприбулих чи по CUAET? Ще казали, що контракт дають тільки на два роки, чи це правда? І треба купляти модем окремо чи можно в них одразу купляти?