Українська Манітоба
-
Якщо ще хоть хтось.хоть якимось чудом з тих чи інших причин не проголосував тут,buddies,fellows, guys, Камон не соромтесь .Це не той випадок- голосуй-не голосуй:все одно получиш х) Просто Збираєм статистику...хто сіки відслюнявлює $ за свою тачюню в місяць страхІвки
-
Є ще таке як: «хто хоче змін» - усі: «ми», «хто хоче змінюватись» - усі - тишина
-
Моя думка, у чому замут. Кожен драгюзер який потрапляє у тюрьму, обходиться уряду неймовірно дорого і це все доречі податки. Тобто поліція, суд, юрист, його утримання, покормити, доктора, програми разні. Це перевантажує систему і звідси забивають на pity crime і шукають як зменшити цю нагрузку. Парадоксальна ситуація, тобто через те що свобод дуже богато, страдають більш за все ті хто щось робить, а ті хто пользує систему вони получають найбільше к во бенефітов і на них йде добра частина податків. Авжешь це не моя справа бо я тут ніхто, але це цікава тема
-
а ну типу кацапи да, ні до чого, і чорновіла не вбили, і до нас в херсон з ростова не лізли з погромами з 90х, все ми просрали, навіть беручи з того шо мені і 10 тоді не було, і ніхто з сімʼї чи оточення не голосував за прохвесора, навпаки, в києві бачив помаранчеву революцію
-
Вітаю! Хочу запропонувати наші послуги. Маємо в наявності багато товарів. - худі - світшоти - футболки - кружки - термокружки - картини - календарі - фотоальбоми - сумки - шапки І багато іншого Наша основна послуга – друк ВАШИХ фото або написів. Такий товар стане чудовим подарунком близьким чи собі. !Кожен товар створюється індивідуально під ваш запит! З усіх питань писати: @Sofia01
-
Ну так реально так😅
-
www.pravda.com.ua/news/2024/04/30/7453571/
-
Так цеж пост-іронія
-
«Ухилянт»? Ви не в ту групу зайшли, продавайте цей хлам в russian manitoba
-
Український бізнес. Частину прибутку віддають на ЗСУ. Понад 10 років досвіду в Канаді. Recent works. Call us today for a free quote: 204-451-6896 (Andrii), 204-688-6378 (Oleksandr) or check our preliminary estimate at http://3zoob.ca/
-
Так дякую, знайшов.
-
Привіт,чи є тут руфери?Підскажіть будь ласка,як вам оплачують овертайми?Звичайна плата чи більше?
-
Ну як дивитися 🙃
-
Технічно, це навіть факт🌚