Українська Манітоба
-
4) конфіскація - остаточна передача державі коштів чи іншого майна засудженого повністю або частково або окремих їх складових на підставі вироку, у тому числі як стягнення за вчинене правопорушення чи захід покарання. кримінально-правовий характер (конфіскація).
-
Ось знову цікавий збіг . Польша ратифікувала двосторонній договір про правову взаємодію з Україною. Цікава норма є.... але можите глянути увесь документ. Питання а з ким Україна ще домовилась але поки про це всі замовчують..... а ось норма : 3) «позбавлення прав» - заборона або розпорядження певної поведінки або втрата певних прав, що накладаються на фізичну особу відповідно до законодавства держави винесення судового рішення (у Республіці Польща це кримінальний захід); однак судові рішення, що встановлюють заходи, які за своїм характером повинні бути виконані виключно, не підлягають передачі в державі винесення судового рішення, як-от позбавлення публічних прав, заборона обіймати посади в органах державної влади тощо, за винятком заборони на здійснення діяльності, пов’язаної з вихованням, лікуванням, навчанням неповнолітніх або піклуванням про них ;
-
Якщо ви не просили прямий депозит, то нехай приходять чеки. Наступного року подасте декларацію і самі налаштуєте в кабінеті
-
Побачити - побачила я все, що хотіла) Я хотіла північноамериканський СПРАВЖНІЙ мегаполіс and here we are! Я просто там за три дні так і не змогла вловити атмосферу міста самого, таке враження, що так і не вийшла з аеропорту. Хоча, може, це і є атмосфера Торонто і вона така і є. І ще мені здалося, що там всі вапше не такі френдлі, як у нас і взагалі я всі три дні хотіла додому і мене не хвилює, що тут не можна пікати карткою в автобусі, я за три дні напікалась авансом. З хорошого - я була там, де знімали Suits, і навіть конкретні сцени з королем мого серця Робертом Зейном і я бачила це місце вживу своїми очима 😍
-
Квебек?
-
Я там в парку зустріла україномовну родину з собакою, але собака ходила на курси до англомовного кінолога і так-то розуміє українську, але команди завчила англійською. І коли собака починала надмірно активно себе поводити, вони рявкали їй: "PLAY DEAD!!!" Це було так дико і несподівано, що мені здалося, я навіть не в Канаді знаходжусь)
-
Я не знаю, я все відсилала одним листом. З мамою в мене було більше складностей, тому її документи надсилала декілька разів. І так теж дублювала. Бо вони їх запитували.
-
А вони отримали ці документи?
-
Really? Це вам таку адресу дали?
-
Усі форми в Манітобі на бенефіти надсилаються на цю адресу
-
Прийдуть ще декілька чеків. Після подачі декларації зможете налаштувати прямий депозит. Це щоб не оплачувати почту і не висіти по декілька годин на лінії.
-
З цієї фотографії друга адреса наразі запрошує дані. Тобто ви надіслали на адресу Вінніпега, вони надіслали його в Квебек, а тепер запрошує Онтаріо. Можливо, має сенс надіслати вдруге, це хоча б та сама адреса, що на скріні і хоча б зрозуміло, що це не скам