Українська Манітоба
-
Є таке каміння що можливо вичистити тільки вручну крючком, особливо між зубами, там як цемент, все інше просто ультразвуком, звук не дуже приємний, як на мене взагалі нічого страшного, але я з тих людей які не бояться стоматологів а бояться тільки рахунків від них😅
-
Я скорпіон, але моя слина скоріше зуби розʼїдає (мої ж), ніж камінь
-
У наш час у нас були найвищі оцінки по мові, то нам запропонували безкоштовно курс Academic English Program for University and College Entrance. Після його закінчення не було потрібно здавати тест англійської в Університет. Можливо і вам підійде www.rrc.ca/academicprep/academic-english-program-for-university-and-college-entrance/
-
Є питання: Може хтось знімав, скільки може локер коштувати приблизно? Бо на сайті квот треба заказувати. Розмір як підвал звичайний, квадрати 2-4. Не гараж короче)
-
Не знаю) а як її ще можна назвати, крім як Ultrasonic cleaning? думаю, якщо скажете так, вас зрозуміють в будь-якому випадку
-
Скажіть, будь ласка, чи був хтось в цьому закладі? Які ваші враження і чи справді там все так стерильно, як на відео?) І може, ви знаєте інше подібне місце, де можна робити аналогічні речі? І може, ви знаєте ще якісь місця не з цією саме послугою, а з чимось подібним, де також можна зняти стрес, бажано недалеко від центру? Дякую 🫶 www.floatcalm.com/about-floating/
-
Питаю, тому що я настільки вже глибоко в емоційному вигорянні та втомі, що близька до ознайомчого візиту в канабіс стор, але хотілось би щось більш екологічне для початку) флоатинг звучить якраз як те, що потрібно в цьому випадку, але ціна в $2400 на рік трохи ще більше погіршує мій емоційний стан)