Українська Манітоба
-
Так цікаво, що альтернатива на іншому кінці міста від мене 😂😂😂 А які є ще магазини? Бо я знаю нофрілс, сейвонфуд, волмарт і суперстор?
-
В Онтаріо Food Basics - це аналог до Superstore по цінах у Вінні, а Loblaws - це щось на багатому 😄
-
Держава сама ж їх і підтримує 🙂
-
Competition між трьома найбільшими мережами? 😄
-
Скажіть, будь ласка, якщо в кабінеті CRA нема кнопки Apply for child benefits, то треба просто прикріпити документи в Attachments? Коли я подавалась перший раз на кліматичні, то я вже заповнювала всі форми по дитині і налогам, волонтери казали, що самі кудись ці форми відправлять. То треба знову їх заповнювати? А що ще прікріпити онлайн? Свідотство про народження, перші сторінки паспортів батьків і дитини, рахунок за гайдро, наші ід, ворк перміт і мій, і дитини, RC66SCH та RC151? Ще щось треба?
-
Верховна Рада України розпочала розгляд законопроекту про заочні штрафи до 25,5 тисяч грн для «уклоністів» , — українські ЗМІ. Стверджується, що громадяни, які не стали на військовий облік або не оновили дані, або не з'явилися на порядку денному в ТЦК, зможуть оштрафувати заочно. Повідомляється, що щодо таких осіб зможуть відкрити провадження та внести їх до реєстру боржників . Як пише видання, надалі це може означати блокування рахунків. Ну що, ухилянти, готуємо гроші 😂