Українська Манітоба
-
Це шо ж за робота така важлива шо неможна відірватися?
-
А, вже побачив Успіхів, все буде добре
-
Жах Я теж в перерву своїм дзвоню, інакше не виходить Знайшли нову роботу?
-
Так почитати, так у всіх менеджери тирани якісь і мені пощастило знайти нормальну роботу І перерви є 30 хв неоплачувана і 30 хв оплачувана І менеджер на голові не сидить і не пилить давай працюй шнеле шнеле Шкода що для мене все ж таки фізично важка робота і як буде пр то треба буде move on кудись в офіс сидіти
-
Тут якось мені здається з воркбаланс не все добре стало з початком масової міграції,я працюю в конторі де 15 місяців взагалі нема відпусток,дружина влаштовувалась в компанію одну і на питання якщо в нас захворіла дитина і треба залишитись дома з дитиною,чи може вона залишитись їй відповіли що нажаль в неї є всього на рік 3 фемілі Дей і все,а якщо прям так треба то звільнять.хоча компанія це одна з топових тут рахується у траковій індустрії.
-
Може вам з начальством пощастило, а може ви сам гарний працівник. У мене на минулій роботі (не в Канаді) була коллега що виросла в інтернаті в сільхоз комуні. Я від неї отримала майстер-клас по спілкуванню з начальством. Вона виясняла в чому у начальства є потреба і намагалася допомогти. Керівниця жаліється що донька-шкільниця шукає роботу на літо? Коллега знає престижні місця і може порадити. Вона не намагалася продвинути сама себе, вона намагалася продвинути і полегшити життя своїй керівниці