Українська Манітоба
-
Для мене як для фаната водоймищ , там надзвичайно гарно . Ставки , озера , дамби , ріка , каскади , пороги . Я радію кожній калабані з дитинства)) тому в тих краях мені круто . Але Якшо вам це не цікаво, то навіть не знаю шо там робити.
-
Якщо їдете у Lockport, то рекомендую по дорозі назад виставити GPS на Larters golf club і проїхатись дорогою над річкою. Там є кілька історичних будинків і музей, старий цвинтар із церквою , і цікаві антикварні магазинчики. І в Larters можна посидіти на балкончику з видом на річку попити чаю чи міцнішого напою;-))
-
www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/zombie-fires-fort-nelson-risk-1.7200810 Почалось (
-
Зазвичай ні, в компаніях яки здають житло в оренду на парковках розетки з датчиком температури та обмеженим споживанням. В компаніі де я працюю так і де орендую житло теж так. Можливо десь є окремі випадки ,що підведені звичайні розетки але я би спочатку взнав там де ви живете щоб не було проблем с зарядкою.
-
Привіт, підкажіть номер червоно хреста, де можна забрати листи на своє ім’я. Дякую)
-
День гусячої подяки)))
-
У нас гусь напав на трансформатор тиждень тому Програв Але в районі не було світла пів дня, відпустили з роботи
-
А пелікани є? Бо пару тижнів тому, тупо сиділи і чекали поки риба сама запливе)
-
супер, дякую! це ж дівчат можна водити, показувати кулінарне кунг-фу, грати разом в плойку!) (хлопчик, 36 років) 😂😂