Українська Манітоба
-
Якби ж то мужики були *heavy duty mechanics or welders at least*, а то такоє😁 щось напомаджене непідходящей орієнтації🤓
-
Як від них тут бережуться? крім звичайних репелентів ? і порад заправляти штани в шкарпетки? В нашій сім'ї 2 людей завжди ! "отримують" цих інсектів пробувши біля трави чи кущів ~15 хв (( лікар колись пояснив ,що то через групу крові🤔 Так що для нас то катастрофа(( Щеплення проти Лайма знаю,а що ще? Будь які поради будуть корисні🙏
-
Репеленти (mr watkins рекомендую)… а так просто треба вважати, перевіряти і знімати з себе. Буду зараз машину пилососити. Також залиште речі в гаражі/на дворі на день а потім в пралку
-
На рибки (мінновс), цей раз з берега річки. Були на winnipeg river
-
Дякую
-
Ні, можна з андроїду ап поставити. В мене не дуже пішло, тому напряму на сайті голосувала
-
Тупо один в один! Мене це так напрягає. Цікаво хто в кого перший стирив дизайн. А імітація океану у відеографіці теж однакова
-
Тут буває так часто.
-
В мене, друзі, для вас погані новини. На Сонце відбувся ще один спалах, значно більш сильний ніж усі попередні за попередні дні, які призвели до геомагнітної бурі максимального класу G5 (9 з 9 балів). Для розуміння, попередній спалах був силою X3.98, а цей вже X5.87. Білі плями, які попали на об'єктив камери свідчать про його надзвичайну силу. Справжнє радіаційне бомбардування. Він дійде до планети протягом 13 травня. Цілком можливо, що Аврора цього разу може бути ще сильнішою, ніж минулої ночі, а метеозалежним слід підготуватись. 🤕 UPD. Накручуватись не варто, я пишу це для людей, які останнім часос дуже погано себе почувають через ці події. Ну і для тих, хто як і я, хоче ще раз подивитсь на полярне сяйво.