Українська Манітоба
-
Тітка працює ріалтором тут вже 20 років то говорить що зараз дуже важко заробити собі клієнтів новим
-
Знайомий отримав. Кілька місяців немає жодної продажі. Все кинув, пішов на бульдозер працювати. Конкуренція між агентами шалена, з'їдають один одного. Кажуть, що десь десяток новоприбулих пройшли курси, отримали ліцензії, але ніхто їх на роботу не бере. Місцеві ріелтори просто не дають робити продажі.
-
Ну не знаю, я писав деяким з тим що мені потрібно. Так моє прохання було не то шоб зовсім не реальним але складним. Ну відповідь була такою - ми можемо запропонувати то шо вже маємо. Бо то шо ви бажаєте складно знайти і комісія буде мала.... тому проблема не в відсутності клієнтів а шо треба ще і трохи робити щось... але щось в мене таких поки не знайшлось....
-
Вибачте за дурне питання, але як зрозуміти чи вони почали офіційно процедуру банкрутства? Це була франшиза, і в них багато локацій по місту
-
Потрібно собі знайти «niche” (як і в кожному бізнесі в принципі). Тітка коли починала то зрозуміла що була чи єдиною україно-російсько мовною ріалтершою півдня Манітоби (Steinbach/South Winnipeg). Волонтерство в церковних на громадських організаціях дуже допомогло