Українська Манітоба
-
У війні все завжди про ресурс. Його легко можна втопити, але які сили на це ти витратиш? Скільки зброї на це потрібно і що ворог втратить. Якби весь фронт впав тільки через те що міст взорвали, то його б вже давно забомбили. Засоби навіть зараз без допомоги США та інших партнерів є. Проблема тільки в тому, що підрив моста нічо не дає. Сухопутний коридор нікуди не дінеться, і русня ще й жд гілку майже доробила. Тому нажаль його взорвуть лише коли русня буде вигнана з Криму (нами, або самі при відступі)
-
я думаю собі так, поки я можу щось робити що не загрожує моєму життю я буду робити. Оновлю данні а там побачимо. Бо якщо Україна подасть у розшук, то в Канадському суді у мене буде аргументи, що я діяв в рамках закону поки це не загрожувало моєму життю. Якось так
-
Я вже писав свою песимістичну думку, що все завершиться там, де є. Ніяких кордонів 2022 року не буде, про 1991 рік я тихо мовчу і шмигаю носом. Повернення до 1991 кордонів можливе тільки за волі самої росії. Навіть якщо завтра зміниться влада там, то цього не буде.
-
Якщо скоро дадуть добро…то побачимо 🌚
-
Україна і закон це два слова які не можуть бути в одному реченні. Якщо у вас майна немає, то взагалі не хвилюйтесь, нічого вони вам не зроблять. Вони в першу чергу будуть кошмарити тих хто в Україні зараз. Також будуть працювати "чорні ріелтори" разом з виконавчою службою 🌚
-
Там домовленість явно не тільки за міст…
-
Так що час ще є , не знаю навіть. Майна нема , нічого нема , непридатний , чисто теоретично. Але вже почув , які не придатні вже у окопах 🌚 то не весело Хотілось би не бути бідлом, та все зробити «по закону» , але щось якось прям відчуваю опою, що якась херня 🌚🌚🌚
-
Та то ясно. Мається на увазі: парки, трава і т.д. були осторонь. Вони повсюди long story short
-
Тепер треба отримати стаді перміт, дякую
-
Нє Поки що трапилось лише 18.05 😅 А міст…так…стоїть…поки що 🌚
-
Ні, невеликі гранти даються кожного року, по 500-5000. В залежності від академічних успіхів, лідерства, волонтерства тощо. Хоча є різні гранти, типу schulichleaders.com/ До 100К грант може бути. Вибирають 1 учня із дивізії і подають. Моя дочка була номіналом від River East Transcona School Division, коли завершила школу, але не виграла, нажаль. Там конкурс з цілої Канади
-
Та просто побачите 3К повідомлень - ото знайте, це воно
-
Ми вчора ніде не гуляли, а в машині кліща спіймали. Такий великий між передніми сидіннями ліз 🙈