Українська Манітоба
-
The best, thanks
-
Підкажіть будь ласка де подивитися про оформлення стаді перміт, якщо я думаю про навчання в університеті.
-
А багато людей навіть з візами канадськими не можуть виїхати….
-
Може хто в курсі, чи будуть спортбари якісь транслювати бій Усика ??? Куди б можна піти подивитись
-
Будуть лише прутики ) пряників не передбачається)
-
Та ніхто не буде ніяких грошей давати звісно . Просто будуть палки в колеса … Спочатку відмова в консульських послугах, потім анулювання паспорта ( якшо так можна) , потім кримінальна справа ( шоб були проблеми) і тд… Не буде ніхто фільтрувати і придивлятися хто там «законно» а хто «незаконно» виїхав …це дуже наівно вірити в те шо вони просто відпустять всіх тих хто «законно» виїхав і не встиг зробити документи іншої країни.
-
Я тільки що консультувався із адвокатом. У світлі зміни закону, що повістка буде рахуватися врученою за місце проживання, яке є у базі, то у разі якщо людина виїхала законно і вказала дані реальної адреси закордоном, то такі речі можна буде в суду оспорювати. Сотні причини можна надати як доказ, що людина не може приїхати до України і пройти влк. В тому числі іпотека, залежність від роботи, залежність від вашої роботи інших членів сім'ї тощо.
-
Адвокат теж отримає повістку😁
-
-
www.facebook.com/share/NFgeXKoE1gwJM49j/?mibextid=WC7FNe